Hyvä asiakaspalvelu perustuu asiakaspalautteeseen

Hyvä asiakaspalvelu perustuu asiakaspalautteeseen

Yllä oleva video näyttää “mitä kaikkea” asiakaspalvelijoidemme koulutukseen kuuluu😉 ja mihin kaikkeen he ovat valmiita, jotta kestävät painetta. Videolla urhean Birgittan hymy jatkuu vielä pitkään kokemuksen jälkeenkin...

Asiakaspalvelijat - Kipukaupan “pelastustiimi”

Tämä on oodi Kipukaupan asiakaspalvelijoille, joiden tehtävänä on varmistaa asiakkaidemme ensiluokkainen palvelu. He myös ottavat ensimmäisinä vastaan sekä risut että ruusut.

Meripelastajat ja hengenpelastajat auttavat veden varaan joutuneita, kun taas palomiehet pelastavat palavissa taloissa olevia tai muihin vaarallisiin tilanteisiin joutuneita kansalaisia. 

Kipukaupan “pelastutehtäviä” hoitaa Birgitta ja muut asiakaspalvelijat, jotka ovat ensimmäisinä vastaamassa rakkaiden asiakkaidemme kysymyksiin ja auttamassa heitä mitä moninaisimmissa asioissa.

Työ ei ole helppoa. Meillä, kuten muillakin yrityksillä on välillä vaikeuksia tekniikan ja logistiikan kanssa. Teemme kuitenkin parhaamme, että saamme mahdollisimman nopeasti korjattua virheet ja varmistamaan, etteivät ne toistu enää jatkossa.

Palvelun kulmakivenä on erinomainen asiakaskokemus

Ongelmatilanteet aina kuumentavat tunteita ja “tuuletusventtiileinä” toimivat useimmiten asiakaspalvelijamme. Koulutuksensa ansiosta heidän hymynsä ei kuitenkaan hyydy eikä ystävällisyydestä tingitä. He myös ymmärtävät, etteivät suuret tunteet kohdistu suoraan heihin.

Palvelumme kulmakivenä on asiakaspalvelu ja asiakkaidemme erinomaiset kokemukset. Haluamme pitää asiakkaistamme hyvää huolta aina jatkossakin ja jakaa erilaisia vinkkejä arkeen, jumppaamiseen ja venyttelyyn sekä myös henkiseen hyvinvointiin.

Tässä kohtaa haluamme myös kiittää palautteista sekä risuista että ruusuista. KIITOS. Emme voi korostaa riittävästi, kuinka tärkeitä ne ovat. Ne ei eivät ainoastaan liity palvelun parantamiseen vaan myös myytävien tuotteiden kehittämiseen ja valintaan.

Palautteen ansiosta sekä tuotteet että palvelu parantuvat

Esimerkiksi Vaelluskengät ovat nyt entistä kestävämmät. Niiden saumauksia ja liimauksia on parannettu entisestään, jotta ne soveltuvat kovaan käyttöön, mihin ne on tarkoitettukin. Myös Niskakeinua on paranneltu teidän palautteenne ansiosta. Siinä vain pari esimerkkiä...

Toivomme saavamme jatkossakin palautteita, jotta tiedämme missä olemme osuneet maaliin ja missä pitää sihdata ja sorvata hieman lisää. Me Kipukaupalla kehitämme prosesseja jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan lisääntyvään kysyntään ja samalla pitää palvelu ensiluokkaisena. 

Kipukauppa on rakennettu asiakkaitamme varten ja teemme parhaamme, jotta voimme vastata heidän tarpeisiin. Asiakkaidemme ensiluokkaisesta  kokemuksesta emme tingi, koskaan. 

Pieni pyyntö asiakkaillemme: Jos kohtaatte ongelmatilanteen, pyydämme ottamaan happea pari kertaa ennen kuin soitatte asiakaspalveluun, jotta suurimmat tunteet eivät kohdistu Birgittaan ja muihin asiakaspalvelijoihin.🙏