Kampanjan ehdot

Jouluhulinat -kampanjan ehdot

Tilaa yli 150 eurolla ja säästät -20% koko tilauksesta!

Tarjous voimassa 11.-17.12.
Myyjä ei ole vastuussa teknisistä ongelmista, virheistä tai viivästyksistä, jotka voivat vaikuttaa tarjouksen saatavuuteen tai käyttöön. Jouluhulinat -kampanjasta ostettuihin tuotteisiin pätevät normaalit vaihto- ja palautusehtomme.

  • Lisättyäsi tuotteita 150 eurolla, saat automaattisesti kassalla 20% alennusta tilauksen kokonaissummasta.
  • Alennuskoodeja ja/tai lahjakortteja ei voi yhdistää tähän tarjoukseen.

Palautukset:
Mikäli tilaukselle jää palautuksen jälkeen tuotteita alle 150 euron arvosta, tarjous raukeaa ja maksat täyden hinnan pitämistäsi tuotteista.

Joululahja jaloillesi -kampanjan ehdot

Tilaa mitkä tahansa talveen sopivat paljasjalkakengät, saat lahjakortin 50% alennuksella!

Tarjous voimassa 1.-10.12.

Myyjä ei ole vastuussa teknisistä ongelmista, virheistä tai viivästyksistä, jotka voivat vaikuttaa tarjouksen saatavuuteen tai käyttöön. Joululahja jaloillesi -kampanjasta ostettuihin tuotteisiin pätevät normaalit vaihto- ja palautusehtomme.

Alennuskoodeja ja/tai lahjakortteja ei voi yhdistää tähän tarjoukseen.

Tilauksen ilmainen toimitus vaatii aktivoituakseen fyysisiä, postitse toimitettavia tuotteita yhteensä vähintään 100 euron arvosta. Huomaa, että lahjakorttien arvoa ei lasketa mukaan tähän 100 euron ilmaisen toimituksen alarajaan.

  • Tarjous on rajoitettu yhteen lahjakorttiin/tilaus.
  • Lisättyäsi ostoskoriin talveen soveltuvat paljasjalkakengät sekä lahjakortin valitsemallasi summalla, laskee kassa lahjakortista automaattisesti 50% alennuksen.
  • Kampanjaan kuuluvat seuraavat kenkämallimme:
  1. Vaistoa Ajaton -paljasjalkanilkkurit
  2. Vaistoa Uljas -paljasjalkamaiharit
  3. Vaistoa Hellä -paljasjalkatalvikengät
  4. Vapauta Varpaat Vuorelliset Talvikengät
  5. Vapauta Varpaat Talvisaappaat

Palautukset:
Mikäli tilaukselle ei palautuksen jälkeen jää tarjoukseen kuuluvia tuotteita, tarjous raukeaa ja maksat pitämästäsi lahjakortista normaalin hinnan.

Palauttaessasi tilaukselta kaikki kengät, joita tarjous koskee, pidätämme oikeuden vähentää lahjakortista tilaushetkellä saamasi alennuksen osuuden summasta, jonka hyvitämme palauttamastasi tuotteesta/tuotteista.