Kipukauppa Kokemuksia

Kipukauppa Asiakkaiden Kokemuksia

Katso alta millaisia kokemuksia asiakkaillamme on kipukauppa.com tuotteista ja palveluista. Jos haluat katsoa tarkemmin tuotekohtaisia palautteita, ne löytyvät tuotesivujen alalaidasta.

 

Ryhtiremmi Kokemuksia

Kipukauppa Kokemuksia Ryhtiremmi

Raija Laakso

Näin Facebookissa mainoksen ja päätin kokeilla. Tuote tuli reilussa viikossa, olen ollut tyytyväinen sekä tuotteeseen, että asiakaspalveluun. Ostan varmasti uudestaankin.

 

Heidi K

Tämä tuli kuin tilauksesta! Olen aina kärsinyt huonosta ryhdistä ja sen myötä kivuista. Huomaan oloni parantuneen jo muutaman päivän käytön jälkeen melkoisesti. Päivittelen kuulumisia kun olen ehtinyt käyttämään pidempään.

 

Anne Palo

Olen nyt käyttänyt tuotetta reilun viikon ja olen ollut hyvin tyytyväinen ostokseeni. Olen paljon ryhdikkäämpi, ja tunnen oloni itsevarmemmaksi kuin aikaisemmin.

 

Sirpa

Teen paljon töitä tietokoneella ja ryhti on usein sen mukainen... Olen nyt käyttänyt tätä ohjeiden mukaisesti viikon verran. Asento on huomattavasti helpompi pitää suorana, ja selkäkivut ovat myös selvästi vähentyneet. Suosittelen!

 

Aleksi S

Hyvä tuote, hidas toimitus.

 

Carola S.

Kiitos Kipukauppa! Ryhtiremmin käyttäminen on helpottanut yläselän kipujani huomattavasti. Vahva suositus

 

Siirry Ryhtiremmi tuotesivulle tästä.

 

Niskakeinu Kokemuksia

Niskakeinu kokemuksia kipukauppa.com

Niskakeinu Fysioterapiassa Kokemuksia

Niskakeinu kokemuksia Eeva - Kipukauppa.com

 

 

Matti Niskakeinu kokemuksia kipukauppa
Niskakeinu kokemuksia
Kirsi P.

Aivan loistava tuote! Niska ja hartiat tuntuvat paljon rennommilta heti ensimmäisten kokeilujen jälkeen. Nopeasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta myös plussa :)

 

Pertti H.

Tuote toimii niin kuin on luvattu, ei valittamista.

 

Johanna Nikkinen

Kiitos Kipukauppa! Todella hyvä asiakaspalvelu ja paketti saapui luvatussa ajassa. Lievittää niskan jäykkyyttä huomattavasti!

 

Reijo Laaksonen

Auttaa niskakipuihin

 

Sanna T.

Rentouttaa hartian ja niskan seutua ihanasti työpäivän jälkeen, kun on koko päivän istunut tietokoneella... Tuntuu, että verikin kiertää päähän ihan eri tavalla! 5/5

 

Siirry niskakeinu tuotesivulle tästä.