Palautus & Vaihto

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

 

Vaihto-oikeus

Ensimmäinen vaihtokerta on ilmainen. Toisesta vaihtokerrasta alkaen perimme vaihdosta 9,90€ / vaihtokerta. Mikäli tarvitset ensimmäisen vaihtokerran jälkeen lisää vaihtoja, osta kaupastamme tuote "Tuotteen vaihto"  ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com lisäohjeita varten.

Tuotteen vaihdosta on ilmoitettava 90 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 

Ohjeet tuotteen vaihtamiseen

Kun menet Postiin, ota meille kuvakopio palautuskuitista, lisäksi kerro samalla viestillä mahdolliset lisätiedot vaihtoa koskien. Sitten laitamme sinulle uuden tuotteen tulemaan pikimmiten.

Voit tehdä palautuksen osoitteeseen:
Kipukauppa c/o Nettivarasto (TLL)
Tiilenpolttajankuja 6
01720 Vantaa

Sano postin virkailijalle, että teet palautuksen Nettivarasto Suomi sopimuksella, palautusnumero on 633917.

Yllä olevalla koodilla saat tehtyä palautuksen maksutta. :)

Huom! On tärkeätä, että tuote palautetaan meille alkuperäisessä pakkauksessaan sekä myyntikuntoisena, jotta voimme varastoida sen.

 

Palautusoikeus

Palauttaminen on ilmaista.

Ota AINA ensin yhteys tuki@kipukauppa.com ja kerro palautuksen syy. Pyrimme vastaamaan sinulle 24h aikana ja ohjeistamme sinulle tuotteen palautuksen.

Huom! Kaikki palautukset tulee lähettää ovelle asti kuljetuksena. Palautuksia ei haeta noutopisteestä. Mikäli asiakas ei palauta tuotetta ovelle asti kuljetuksena, eikä tuote palaudu varastollemme, emme voi tehdä rahojen palautusta.

Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä tässä tarkoitettuna peruuttamisena.  Noutamattomista tilauksista veloitamme 9,90e toimituskuluja.

Mikäli palautat tuotteen, palautamme tuotteen hinnan ja toimitusmaksun kokonaisuudessaan tilillesi 3-5 arkipäivän sisällä siitä, kun tuote on saapunut varastollemme, ja on tarkistettu, että tuote on myyntikuntoinen.

Virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on ilmoitettava 90 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen tuki@kipukauppa.com

 

Ohjeet Postin kautta palauttamiseen:

Voit tehdä palautuksen osoitteeseen:

Kipukauppa c/o Nettivarasto (TLL)
Tiilenpolttajankuja 6
01720 Vantaa

Kerro postin virkailijalle, että teet palautuksen Nettivarasto Suomi sopimuksella, palautusnumero on 633917

Yllä olevalla koodilla saat tehtyä palautuksen maksutta. :)

Huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat palautusta tehdessäsi:

  • Lähetä meille sähköpostilla kuvakopio palautuskuitista sekä kerro palautuksen syy samalla viestillä.
  • Teemme rahojen palautuksen sen jälkeen, kun varastomme on vahvistanut tuotteen olevan myyntikunnossa, ja alkuperäisessä pakkauksessaan.
  • On tärkeää muistaa, että toimitus täytyy tapahtua varastolle asti. Ei noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.