Palautus & Vaihto

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tarjoamme Suomen sisällä toimitetuille tilauksille yhden veloituksettoman vaihdon sekä palautuksen. Mikäli palautat tilaukselta tuotteita useammassa erässä rahanpalautusta vastaan tai vaihdat kokoa toistamiseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com.

Ulkomailta tilatuilla tuotteilla palautus on omakustanteinen, eikä tilaus sisällä mahdollisuutta koon vaihtoon.

Reklamaatioita tai virheellisesti toimitettuja tilauksia ei tule rekisteröidä palautusportaalin kautta, vaan niille on oma ohjeensa täällä.

Rekisteröi vaihto tai palautus täällä ja saat sen jälkeen sähköpostiisi ohjeet palautuksen tekemistä varten. 

Rekisteröidäksesi palautuksen tarvitset tilauksella käytettyä sähköpostiosoitetta sekä tilausnumeroa. 

Huomioithan, että palautus tulee luovuttaa Postin pisteeseen kahden vuorokauden (48 tunnin) kuluessa palautuksen rekisteröimisestä.

Jos sinulla on ongelmia palautuksen rekisteröimisen kanssa, ota yhteys asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com.

Tuotetta ei tule ottaa varsinaiseen käyttöön ennen kuin tuotteen on päättänyt pitää. Kenkien sovittaminen on sallittua ainoastaan sisätiloissa. Käytäthän puhdasta sukkaa sovittaessasi kenkiämme. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Asiakas vastaa kokonaisuudessaan virheellisestä tai puutteellisesta palautuksesta koituvista kustannuksista.

Noutamatta jätetyistä tilauksista, joiden palautuksista ei ole tehty erillistä ilmoitusta asiakaspalveluumme, veloitamme 14,90 € toimitus- ja käsittelykuluja. Jos paketti on jäänyt noutamatta epähuomiossa ja toivot sille uudelleen lähetystä, osta kaupastamme tuote "Tuotteen vaihto/Noutamattoman paketin uudelleen toimitus" ja ole tämän jälkeen yhteydessä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com.