Palautus & Vaihto

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Tuotetta ei tule ottaa käyttöön ennen kuin tuotteen on päättänyt pitää. Kuluttajan on pidettävä tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran. Tuotteiden tulee siis olla ehjiä, pesemättömiä ja käyttämättömiä, niissä ei saa olla hajuja, karvoja tai muita käytön jälkiä. Jalkineita saa testata sovituksen yhteydessä vain sisätiloissa. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit.

Asiakas vastaa kokonaisuudessaan virheellisestä tai puutteellisesta palautuksesta koituvista kustannuksista.

Huomioithan, että palautus- ja vaihto-oikeus ei koske sinetöitynä toimitettuja tuotteita, joiden sinetti on rikottu.

Vaihto-oikeus

Ensimmäinen vaihtokerta on ilmainen. Toisesta vaihtokerrasta alkaen perimme vaihdosta 9,90€ / vaihtokerta. Mikäli tarvitset ensimmäisen vaihtokerran jälkeen lisää vaihtoja, osta kaupastamme tuote "Tuotteen vaihto"  ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com lisäohjeita varten.

Tuotteen vaihdosta on ilmoitettava 90 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Ohjeet tuotteen vaihtamiseen

Kun menet Postiin, ota meille kuvakopio palautuskuitista, lisäksi kerro samalla viestillä tilausnumero, tilauksen tehneen henkilön koko nimi ja mahdolliset lisätiedot vaihtoa koskien. Sitten laitamme sinulle uuden tuotteen tulemaan pikimmiten.

Voit tehdä palautuksen osoitteeseen:

Kipukauppa Manttaalitie 5, Portti 4-5 01530 VANTAA

Sano postin virkailijalle, että teet palautuksen Nettivarasto Suomi sopimuksella, palautusnumero on 657722.

Yllä olevalla koodilla saat tehtyä palautuksen maksutta. :)

Huom! On tärkeätä, että tuote palautetaan meille alkuperäisessä pakkauksessaan sekä myyntikuntoisena, jotta voimme varastoida sen.

Palautusoikeus

Palauttaminen on ilmaista.

Ota AINA ensin yhteys tuki@kipukauppa.com ja kerro palautuksen syy. Pyrimme vastaamaan sinulle 24h aikana ja ohjeistamme sinulle tuotteen palautuksen.

Huom! Kaikki palautukset tulee lähettää ovelle asti kuljetuksena. Palautuksia ei haeta noutopisteestä. Mikäli asiakas ei palauta tuotetta ovelle asti kuljetuksena, eikä tuote palaudu varastollemme, emme voi tehdä rahojen palautusta.

Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä tässä tarkoitettuna peruuttamisena.  Noutamattomista tilauksista Palveluntarjoaja veloittaa 14,90 € toimitus- ja käsittelykuluja.

Mikäli palautat tuotteen, palautamme tuotteen hinnan ja toimitusmaksun kokonaisuudessaan tilillesi 14 arkipäivän sisällä siitä, kun tuote on saapunut varastollemme, ja on tarkistettu, että tuote on myyntikuntoinen.

Ohjeet Postin kautta palauttamiseen:

Voit tehdä palautuksen osoitteeseen:

Kipukauppa Manttaalitie 5, Portti 4-5 01530 VANTAA

Kerro postin virkailijalle, että teet palautuksen Nettivarasto Suomi sopimuksella, palautusnumero on 657722


Yllä olevalla koodilla saat tehtyä palautuksen maksutta.

Huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat palautusta tehdessäsi:

  • Lähetä meille sähköpostilla kuvakopio palautuskuitista sekä kerro palautuksen syy samalla viestillä. Lisäksi kerro meille tilausnumero ja tilauksen tehneen henkilön koko nimi.
  • Teemme rahojen palautuksen sen jälkeen, kun varastomme on vahvistanut tuotteen olevan myyntikunnossa, ja alkuperäisessä pakkauksessaan.
  • On tärkeää muistaa, että toimitus täytyy tapahtua varastolle asti. Ei noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin.