Palautus & Vaihto

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Tuotetta ei tule ottaa käyttöön ennen kuin tuotteen on päättänyt pitää. Kuluttajan on pidettävä tuote olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä siihen saakka, kunnes hän on päättänyt pitää tavaran. Tuotteiden tulee siis olla ehjiä, pesemättömiä ja käyttämättömiä, niissä ei saa olla hajuja, karvoja tai muita käytön jälkiä.

Jalkineita saa testata sovituksen yhteydessä vain sisätiloissa. Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit.

Asiakas vastaa kokonaisuudessaan virheellisestä tai puutteellisesta palautuksesta koituvista kustannuksista.

Mikäli saamasi tuote on viallinen tai rikkiolet saanut väärän tuotteen tai jos epäilet että tuotteessa on valmistusvirhe, otathan aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme (tuki@kipukauppa.com) lisäohjeiden saamiseksi.  

Asiasi käsittely on nopeampaa, jos kerrot viestissäsi tilausnumeron, tilauksen tehneen henkilön nimen, lyhyen vian kuvauksen sekä liität viestiin tarkennetun kuvan tuotteen virheestä.

Tyytyväisyystakuu

Tyytyväisyystakuun puitteissa palautettaessa luethan takuun ehdot ja otat yhteyttä asiakaspalveluumme (tuki@kipukauppa.com) ennen tuotteen palauttamista. 

Tuotteen vaihto

Ensimmäinen vaihtokerta on ilmainen Suomen sisällä toimitettaville tilauksille. Toisesta vaihtokerrasta alkaen perimme vaihdosta 9,90€ / vaihtokerta. Mikäli tarvitset ensimmäisen vaihtokerran jälkeen lisää vaihtoja, osta kaupastamme tuote "Tuotteen vaihto"  ja seuraa tämän jälkeen ohjetta tuotteen vaihtamiseen. 

Tuotteen väriä ei ole mahdollista muuttaa koon vaihdon yhteydessä.

Mikäli tilaukseen kuului kaupanpäällisiä oheistuotteita, ilmoita meille kaikista tuotteista joita koon vaihtaminen koskee ja palauta vaihdon yhteydessä vain ne oheistuotteet, joihin toivot koon vaihtoa.

     1. Täytä toimituksen mukana tullut palautus- ja vaihtolomake huolellisesti. 

(Jos sinulla ei ole toimituksen mukana tullutta palautus- ja vaihtolomaketta saatavilla, laita lapulle alla olevat tiedot ja lisää palautuspaketin mukaan: 

 1. Tilausnumero 
 2. Tilauksen tehneen henkilön koko nimi 
 3. Tieto, onko kyseessä vaihto vai palautus
 4. Vaihdettavan/palautettavan tuotteen nimi sekä lukumäärä)

     2. Vie paketti Postiin ja ota talteen kuvakopio palautuskuitista. 

Kirjoita lähetyksen päälle sopimusnumeromme 674809 (Kipukauppa c/o Axla Logistics) ja vie lähetys Postiin.

Yllä olevalla sopimusnumerolla saat tehtyä palautuksen maksutta.

 

     3. Lähetä meillä viesti osoitteeseen tuki@kipukauppa.com otsikolla ”Tuotteen vaihto”. Viestin tulee sisältää seuraavat tiedot: 

 • Kuvakopio palautuskuitista (Kuva Postista saadusta kuitista tositteeksi tehdystä palautuksesta)
 • Tilausnumero 
 • Tilauksen tehneen henkilön koko nimi 
 • Tuotteen nimi ja koko 
 • Uusi koko 

 

Sopimusnumeroa käyttämällä voit tehdä palautuksen myös pakettiautomaatin kautta. Rekisteröi palautus ja palauta paketti Postin automaattiin saamasi ohjeen mukaan.

Palautettaessa Postin automaatin kautta, palautuksen tehtyäsi toimita meille viestillä palautuksen lähetystunnus (JJFI-alkuinen numerosarja) ja ilmoita samalla vaihtoa koskevat tiedot (eli tilausnumero, tilaajan nimi, tuotteen nimi ja koko sekä uusi koko).

Tuotteen palautus

Tarjoamme Suomen sisällä toimitetuille tilauksille yhden veloituksettoman vaihdon sekä palautuksen. Mikäli palautat tilaukselta tuotteita useammassa erässä rahanpalautusta vastaan, toisesta palautuskerrasta alkaen perimme 9,90€ / tehty palautus.

Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä tässä tarkoitettuna peruuttamisena.  Noutamattomista tilauksista Palveluntarjoaja veloittaa 14,90 € toimitus- ja käsittelykuluja.  Jos paketti on jäänyt noutamatta epähuomiossa ja toivot sille uudelleen lähetystä, osta kaupastamme tuote "Tuotteen vaihto/Noutamattoman paketin uudelleen toimitus"  ja ole tämän jälkeen yhteydessä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com.

Mikäli palautat tuotteen, käynnistämme tuotteen hinnan sekä toimitusmaksun palautuksen 3 viikon kuluessa siitä, kun palautus on tehty. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun palautuksesi on käsitelty ja hyvitys tehty.

Maksu palautuu 1-5 arkipäivän kuluessa sille maksutavalle, jolta se on meille maksettu. Jos tilaus oli otettu laskulla, menee hyvityksestä automaattinen tieto laskuntarjoajalle ja korjaus tehdään laskulle.

Huom. Varastomme tarkistaa, että palautunut tuote on myyntikuntoinen.

Tyytyväisyystakuun puitteissa palautettaessa luethan takuun ehdot ja tarkista palautuksesta koituvat kulut täältä. Ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme (tuki@kipukauppa.com) ennen tyytyväisyystakuulla palauttamista.

Mikäli tilaukseen kuului kaupanpäällisiä oheistuotteita, palauttaessasi tilaamasi tuotteen, tulee myös oheistuote palauttaa samalla. Pidetyistä oheistuotteista, kuten pohjallisista, pidätämme kyseiselle tuotteelle osoitetun hinnan.

     1. Täytä toimituksen mukana tullut palautus- ja vaihtolomake huolellisesti.

(Jos sinulla ei ole toimituksen mukana tullutta palautus- ja vaihtolomaketta saatavilla, laita lapulle alla olevat tiedot ja lisää palautuspaketin mukaan: 

 1. Tilausnumero 
 2. Tilauksen tehneen henkilön koko nimi 
 3. Tieto, onko kyseessä vaihto vai palautus
 4. Vaihdettavan/palautettavan tuotteen nimi sekä lukumäärä)

 

     2. Vie paketti Postiin ja ota itsellesi talteen palautuskuitti tai kuvakopio palautuskuitista.

Kirjoita lähetyksen päälle sopimusnumeromme 674809 (Kipukauppa c/o Axla Logistics) ja vie lähetys Postiin.

Yllä olevalla sopimusnumerolla saat tehtyä palautuksen maksutta.

 

Sopimusnumeroa käyttämällä voit tehdä palautuksen myös pakettiautomaatin kautta. Rekisteröi palautus ja palauta paketti Postin automaattiin saamasi ohjeen mukaan. 

Mikäli valitset palauttaa paketin Postin automaattiin, ota talteen palautuksen lähetystunnus (JJFI-alkuinen numerosarja) tositteeksi tehdystä palautuksesta.


  ❗ Säilytäthän tositteen tehdystä palautuksesta rahojen palautumiseen asti. Jos palautus katoaa, korvaamme kadonneet tuotteet vain, jos sinulla on tallella tosite tehdystä palautuksesta. Tässä tapauksessa käynnistämme hyvityksen kun kadonneen tuotteen palautuksen tekemisestä on kulunut kolme viikkoa.