Suomessa ilmainen toimitus +90€ tilauksiin | 90 pv. palautusoikeus | Suomalainen verkkokauppa

Palautus & Vaihto

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

 

Vaihto-oikeus

Ensimmäinen vaihtokerta on ilmainen. Toisesta vaihtokerrasta alkaen perimme vaihdosta 9,90€ / vaihtokerta. Mikäli tarvitset ensimmäisen vaihtokerran jälkeen lisää vaihtoja, osta kaupastamme tuote "Tuotteen vaihto"  ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com lisäohjeita varten.

Tuotteen vaihdosta on ilmoitettava 90 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

 

Palautusoikeus

Palauttaminen on ilmaista.

Ota AINA ensin yhteys tuki@kipukauppa.com ja kerro palautuksen syy. Pyrimme vastaamaan sinulle 24h aikana ja ohjeistamme sinulle tuotteen palautuksen.

Huom! Kaikki palautukset tulee lähettää ovelle asti kuljetuksena. Palautuksia ei haeta noutopisteestä. Mikäli asiakas ei palauta tuotetta ovelle asti kuljetuksena, eikä tuote palaudu varastollemme, emme voi tehdä rahojen palautusta.

Tavaroiden noutamatta jättämistä ei pidetä tässä tarkoitettuna peruuttamisena.  Noutamattomista tilauksista veloitamme 9,90e toimituskuluja.

Mikäli palautat tuotteen, palautamme tuotteen hinnan ja toimitusmaksun kokonaisuudessaan tilillesi 3-5 arkipäivän sisällä siitä, kun tuote on saapunut varastollemme, ja on tarkistettu, että tuote on myyntikuntoinen.

Virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on ilmoitettava 90 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen tuki@kipukauppa.com