Suomessa ilmainen toimitus +100€ tilauksiin | 90 pv. palautusoikeus | Suomalainen verkkokauppa

Palautus

Asiakaspalautukset

 

Vaihtaminen ja palauttaminen on ilmaista.

Ota AINA ensin yhteys tuki@kipukauppa.com ja kerro palautuksen syy. Vastaamme sinulle 24h aikana ja ohjeistamme sinulle tuotteen palautuksen.

Huom! Kaikki palautukset tulee lähettää ovelle asti kuljetuksena. Palautuksia ei haeta noutopisteestä. Mikäli asiakas ei palauta tuotetta ovelle asti kuljetuksena, eikä tuote palaudu varastollemme, emme voi tehdä rahojen palautusta.

Tuotteilla on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Huom! Tuotteen noutamatta jättämistä ei hyväksytä palautukseksi. Mikäli jätät tuotteen noutamatta, emme voi palauttaa rahojasi. 

Jos haluat vaihtaa tuotteen koon takia. Lähetä tuote meille takaisin, niin toimitamme sinulle maksutta uuden tuotteen. Tuotteen vaihdosta on ilmoitettava 90 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Mikäli palautat tuotteen, palautamme tuotteen hinnan kokonaisuudessaan. Alkuperäistä toimitusmaksua ei palauteta.

Virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on ilmoitettava 90 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta osoitteeseen tuki@kipukauppa.com