Suomessa ilmainen toimitus +85€ tilauksiin | 90 pv. palautusoikeus | Suomalainen verkkokauppa

News

  • Työergonomia - mitä on hyvä ergonomia toimistostyössä?

    Lukuaika 3 min.

    Työergonomia - mitä tarkoitetaan hyvällä ergonomialla?
    Kipukaupan asiantuntija, pian fysioterapeutiksi valmistuva Sofia Ikineva kertoo, mitä on hyvä ergonomia ja mitä se ei ole. Onko ryhdikäs asento aina paras ergonomisesti? Millainen asento pitäisi olla töissä? Lopuksi Sofia paljastaa ergonomisesti parhaan asennon.

  • Niskakipu hoito kotikonstein

    Lukuaika 2 min.

    Niskakivun hoito kotikonstein helposti käyttämällä keittiöpyyhettä. Kipukaupan asiantuntija, pian valmistuva fysioterapeutti Sofia Ikineva näyttää arjen vinkit niskojen rentoutukseen. Koskaan niskojen rentoutus ei ole ollut näin helppoa. 

  • Kivunhoito arjen valinnoilla

    Lukuaika 2 min.

    Kipukaupan asiantuntija fysioterapeutti Suvi Mäntyniemi kertoo, miten arjen pienillä muutoksilla voi yrittää helpottaa kipuja. Hänen mukaansa päivittäiset elämäntavat ovat elämänlaadullemme merkittävämpiä kuin jumpat ja harjoitteet. Se minkälaisissa asennoissa aikaa viettää vaikuttaa kehon kuormituksen jakaantumiseen.

  • Plantaarifaskiitti - oireet, syyt ja hoito

    Lukuaika 3 min.

    Plantaarifaskiitista kärsii jopa 10% ihmisistä. Vaiva voi olla kivulias ja voi ankeuttaa arkea, mutta ongelmasta on erittäin hyvät mahdollisuudet päästä eroon. Katso Kipukaupan fysioterapeutti Suvi Mäntyniemen ohjeet plantaarifaskiitin kotihoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

  • Leipuri kokemuksia - helpotusta stressipurentaan ja bruksismiin

    Lukuaika 2 min.

    Elisa päätti hakea apua stressipurentaan, kun seurauksena oli kulmahampaan lohkeaminen. Hän kokeili 30 päivää ilmaiseksi Leipuri - Leukarentoutinta. Hän sai vuosia kestäneeseen vaivaan helpotusta jo ensimmäisten 30 päivän aikana. Nykyään iltarutiineihin kuuluu rentoutus Leipurin avulla telkkarin äärellä.

  • Hyötyliikunta - marjastaminen

    Lukuaika 2 min.

    Hyötyliikunta on parhaimmillaan silloin, kun sitä ei edes huomaa. Marjastaminen ja luonnossa liikkuminen edistää sekä mieltä että kehoa. Marjassa asento on usein matala ja työ tehdään yleensä kyykyssä, joka on keholle terveellinen asento. Palkinnoksi saa luonnon kotimaista superfoodia.

  • Uni - nuku hyvin hengitystekniikan avulla

    Lukuaika 4 min.

    Uni kuntoon hengitystekniikan avulla. Hengitys-ohjaajan vinkit, kuinka virittää keho levolle sopivaan vireystilaan. Jos keho on stressitilassa, voi nukkuminen olla haastavaa. Hengityksen avulla voit tunnistaa ja pyrkiä muuttamaan vireystilan nukkumiselle soveliaammaksi.

  • Työkengät - paljasjalkakengät mukavimmat töissä ja vapaa-ajalla

    Lukuaika 3 min.

    Monet käyttäjät kertovat paljasjalkakenkien olevan niin mukavat jalassa, ettei paluuta perinteisiin jalkineisiin ole. Vapaa-ajan kenkien ja työkenkien olennaisin ominaisuus on mukavuus. Useat käyttäjät kertovat, ettei paljasjalkakenkiä edes huomaa jaloissa.

  • Motivaatio - ympäristöön vaikuttamalla parempi motivaatio

    Lukuaika 3 min.

    Motivaatiota voi parantaa vaikuttamalla omaan ympäristöön. Vähentämällä asioita, jotka ovat tavoitteiden esteenä voi pitää motivaatiota helpommin yllä. Lisäämällä asioita, jotka tukevat tavoitteiden saavuttamisessa, voi parantaa motivaatiota entisestään. Ympäristö voidaan mieltää sekä fyysisenä että digitaalisena.

  • Sofia Ikineva - vinkit jalkojen piristämiseen ja eläinhaaste

    Lukuaika 2 min.

    Sofia Ikineva on Kipukaupan uusi asiantuntija. Pian valmistuva fysioterapeutti on perehtynyt alaraajoihin ja kenkien käytön vaikutuksiin. Hän haluaa edistää tietoa lasten jalkinevalintojen merkityksestä ja siitä, millaisia vaikutuksia liian pienten ja kapeiden kenkien käytöstä voi olla. Sofia antaa myös vinkit jalkojen piristämiseen ja esittelee eläinhaasteen.

  • Jumppa hiirikäden oireiden hoitoon

    Lukuaika 2 min.

    Suvin jumppavinkit hiirikäden hoitoon pallon avulla. Hän on Kipukaupan uusi jäsen ja mukanaan suuri määrä erilaisia arjen vinkkejä. Niiden avulla voidaan helpottaa erilaisia vaivoja ja ennaltaehkäistä niitä. Tällä kertaa Suvi näyttää miten pienen pallon avulla, voidaan vähentää hiirikäden vaivoja helposti ja nopeasti.

  • Paljasjalka -vaelluskengät kokemuksia - 25 km vaihtelevassa maastossa

    Lukuaika 3 min.

    Paljasjalka -vaelluskengät kokemuksia: 25 km matka vaihtelevassa säässä ja maastossa (soratietä, umpimetsää, metsäpolkuja, kalliota ja suota). Kengät pitivät hyvin vettä ja kestivät matkan rasitukset. Kivet, kävyt ja juurakot tuntuivat jalkapohjissa, mutta miellyttävästi.