Reklamaatiot

Mikäli saamasi tuote viallinen tai rikki, olet saanut väärän tuotteen tai jos epäilet että tuotteessa on valmistusvirhe, otathan yhteyttä meihin tuki@kipukauppa.com lisäohjeiden saamiseksi.

Asian käsittely on nopeampaa, jos kerrot viestissäsi tilausnumeron, tilauksen tehneen henkilön nimen, lyhyen vian kuvauksen sekä reklamaatio tilanteessa liität viestiin tarkennetun kuvan tuotteen virheestä.

Käsittelemme kaikki viestit 1-2 arkipäivän sisällä. Todettuamme tuotteen vialliseksi ohjeistamme tuotteelle palautuksen. Kun palautus on jätetty Postin pisteeseen ohjeistuksemme mukaisesti, toimitusaika uudelle tuotteelle on 1-4 arkipäivää.


Kerrothan viestissäsi tilausnumeron, tilauksen tehneen henkilön nimen, lyhyen vian kuvauksen sekä tuotteen reklamaation ollessa kyseessä liität viestiin tarkennetun kuvan tuotteen virheestä.

Lähtökohtaisesti valmistusvirheellisten tuotteiden osalta noudatamme vuoden virheolettamaa suuressa osassa reklamaatiotapauksia, jos on selvää, että virhe ei mene normaalin käytössä kulumisen piikkiin. Paljasjalkakenkien ohuet pohjat ja niiden kuluminen ei suoraan kuulu vuoden virheolettaman piiriin, vaan niiden reklamaatiot käsitellään erikseen.

Lisää tietoa reklamaatioista löydät täältä.

Etkö löytänyt vastausta?

Katso löytyykö alta kysymystäsi paremmin vastaava aihekategoria.

Tilaaminen ja toimitus

Vaihto ja palautus

Reklamaatiot

Jalkaterveys ja tuotetietous

Yhteistyöt

Kipukauppa

Haluatko olla yhteydessä asiakaspalveluun?

Laita viestiä tuki@kipukauppa.com. Vastaamme sinulle 1-2 arkipäivän aikana.