MISSIOMME

Innostamme ihmisiä luonnolliseen liikkumiseen ja autamme ihmisiä saavuttamaan kehon, joka ei ole esteenä heidän elämässään tärkeiden asioiden toteuttamiselle.

Meidän Tarinamme

Perustaja Henry Kuosmanen

Tarinamme

Tarinamme sai alkunsa matkallani pyrkiä löytämään ratkaisuja modernin maailman terveyshaasteisiin. Matkaani värittivät erilaiset henkilökohtaiset kamppailuni. Kärsin ennen masennuksesta ja huolimatta hyvinvointialan ammatillisesta osaamisestani, koin olevani ylivoimaisen haasteen edessä yrittäessäni muuttaa epäterveellisiä toimintamallejani.

Ymmärsin, että meidän tulisi rakentaa sellainen ympäristö, joka edistää terveellisempien tapojen omaksumista. Jokainen ansaitsee hyvinvointiaan tukevan ympäristön, joka tekee positiivisista elämänmuutoksista helpompia, ei vaikeampia.

Näiden ajatusten pohjalta perustimme yhdessä ystäväni Mikon kanssa Kipukaupan kesällä 2020 tavoitteenamme auttaa mahdollisimman montaa ihmistä matkallaan kohti parempaa elämää ja hyvinvoivaa kehoa. Olemme tähän asti auttaneet jo yli 190 000 asiakasta monien eri välineiden, vinkkien ja keskusteluiden kautta.

Tällä hetkellä keskitymme vahvasti ihmisen kehon luonnollisen liikkeen mahdollistaviin tuotteisiin ja harjoitteisiin. Olemme huomanneet, että ihmiskeho pystyy vaikka mihin, kun annamme sen työskennellä vapaasti ilman rajoitteita.

Kipukaupassa toimimme yhtenä joukkueena tavoitteenamme luoda mahdollisimman paljon arvoa asiakkaillemme. Uskomme siihen, että hyvinvoiva ihminen luo hyvinvointia ympärilleen. Mahtavaa, että olet päätynyt sivustollemme ja toivottavasti saamme olla auttamassa myös sinua omalla matkallasi.

JOUKKUEEMME

Henry #80

Maria #11 "C"

Matti #42 "A"

Marjatta #10

Miko #3

Johanna #60

Juha #56

Oona #8

Eero #41 "A"

Birgitta #13

Eveliina #22

JOUKKUEEMME ARVOT

AITOA välittämistä.

Auttaminen
Ihmisten auttaminen on yrityksemme selkäranka. Pyrimme auttamaan asiakkaitamme päivittäin ja työskentelemme avustaen toisiamme.

Ilo
Haluamme tuottaa maailmaan iloa ja positiivisuutta. Iloinen ympäristö luo hyvinvointia kaikille.

Toveruus
Olemme Joukkue ja pidämme toistemme puolia. Me onnistumme yhdessä ja epäonnistumme yhdessä.

Oppiminen
Haluamme jatkuvasti oppia lisää ja kehittää toimintaamme. Otamme rohkeasti uusia haasteita vastaan ja opimme niistä. Mahdollistamme asiakkaillemme oppimisen kokemukset.

Avoimuus
Toimimme läpinäkyvästi sekä viestimme avoimesti ja rehellisesti. Otamme avoimin mielin vastaan uudet ideat ja innovaatiot.