Tietoa Kipukaupasta

Olemme verkkokauppa Vesilahdesta ja myymme hyvinvointia edistäviä tuotteita, kursseja ja valmennuksia.

Yrityksemme toimintaa ohjaa ajatus hyvinvointia lisäävän ymmärryksen kasvattaminen ja  muutos parempaan. Sen toteuttamiseen tarjoamme vuosikymmenien edestä asiantuntemusta ja laajan keinovalikoiman.

Kipukaupan valikoimasta löydät ratkaisuja muun muassa seuraaviin:

Kivuista vapautumiseen
Terveellisempään elämään
Ahdistuksesta ja stressistä eroon pääsemiseen

Joudut itse tekemään suurimman työn, mutta me olemme tukemassa sinua jokaisella askeleella muutoksessa parempaan. Opit matkalla lisää ymmärryksesi kasvaa koko ajan.

Kipuperhe - kymmeniä vuosia asiantuntemusta

Kipuperheeseen kuuluu eri alojen huippuosaajia. Asiantuntijatiimimme koostuu oman alansa huippufysioterapeuteista, jotka valitsevat, suunnittelevat ja kehittävät tuotteita palvelemaan parhaiten juuri sinun tarpeitasi. Lisäksi he jakavat runsaasti hyvinvointia edistävää tietoa.

Enemmän kuin verkkokauppa

Olemme yhteisö, jossa voit olla jäsenenä, vaikka et ostaisi mitään. Tarjoamme runsaasti hyvinvointivinkkejä ja tietoa blogeissa, videoilla sekä sosiaalisessa mediassa. Voit myös kertoa, mitkä aiheet kiinnostavat juuri sinua ja vaikuttaa tuotekehitykseen.

Asiakkaiden kokemuksia:

“Sain valmennuksesta avun lonkan seudun kiputiloihin. Paljasjalkakengät olleet käytössä jo pidempään. Suosittelen valmennusta kaikille joilla kipuja kehossa, varsinkin alaraajoissa.” - Vapauta Varpaat™ - 30 päivän valmennus

“Niskakeinu toi helpotuksen jatkuvaan päänsärkyyn ja niskajumeihin. Todella pätevä laite,itselle ei ainakaan ole luvannut turhia. Kärsin jo kuukausia aamuisista päänsäryistä ja nyt niitä ei ole. Iso kiitos ja suositus tälle laitteelle” 
- Niskakeinu

“Ehdottomasti parhaat työkengät mitä olen kokeillut. Jalat ei väsy ollenkaan niin herkästi kuin aiemmin, kuitenkin tukevat hyvin jalkaa. Täytynee kesäksi hommata koiran kanssa lenkkeilyyn myös tämmöiset!” - Vapauta Varpaat -paljasjalkakengät

“Ihana helpotus bruksaamisesta kipeytyneisiin leukoihin. Helpottaa myös kyynärvarren kireyksiä. Ylitti odotukset.” -Leipuri - Leukarentoutin

Tutustu Kipukaupan tiimiin.

Matti Melanen

Fysioterapeutti

Johanna Kitiniemi

Asiakaspalveluvastaava

Birgitta Kuosmanen

Asiakaspalvelija

Marjatta Flinkman

Asiakaspalvelija

Oona Morga

Asiakassuhdevastaava

Juha Kostiainen

Toimitusketjukoordinaattori

Eero Myllykangas

Toimitusjohtaja

Miko Flinkman

Yrittäjä - Markkinointivastaava

Aino-Riikka Simula

Yrittäjä

Henry Kuosmanen

Yrittäjä