Uusi vuosi ja uudet kujeet

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Lukuaika 3 min.

2021 oli tapahtumarikas vuosi. Saimme perheenlisäystä, teimme hienoja kampanjoita ja toimme markkinoille uusia tuotteita. Tänä vuonna tulemme esittelemään runsaasti lisää sekä fyysisiä tuotteita että erilaisia verkkokursseja. Lisäksi palamme halusta kuulla, mitä sinä toivoisit meiltä tämän vuoden aikana.

Uusia tuotteita ja timanttisia ammattilaisia

Vanha meni ja uusi tuli. 

Kerrataanpa hieman viime vuotta ja katsotaan, mitä alkanut vuosi tuo tullessaan.

Kipukauppa haali Roosa nauha -keräykseen yli 25 000 € potin

Vuoteen 2021 sisältyi upeita kampanjoita ja kilpailuja. Vuoden ylivoimaisesti hienoin kampanja oli Roosa nauha -keräys, jolla saimme kokoon yli 25 000 € suomalaiseen syöpätutkimukseen. 

Tuotteeksi valikoitui pinkit paljasjalkakengät, jotka olivat Kipukaupan asiakapalvelussa toimivan Marjatan idea. Ajatus juolahti hänen mieleensä matkalla omiin syöpähoitoihin ja kampanja toteutettiinkin pikavauhdilla. Nyt Marjatta on taas työn touhussa ja täynnä tarmoa.

Kipukauppa sai perheenlisäystä

Viime vuosi alkoi pääosin kahden yrittäjän käsivoimin, mutta pian kävi selväksi, etteivät kaksi käsiparia enää riittäneet hoitamaan kaikkea.

Koska Kipukaupan tekemisen ytimessä on aina asiakas, sinä, päätimme satsata kunnolla asiakaspalveluun ja tuotekehitykseen. Kipukaupan perhe kasvoikin reilusti viime vuoden aikana.

“Sinulle asiakkaana tämä tarkoittaa entistä parempaan asiakaspalvelua, laadukkaampia blogikirjoituksia ja vinkkivideoita sekä entistä parempia tuotteita.” -Henry Kuosmanen, toimitusjohtaja

Asiakaspalvelu - entistä nopeampaa ja kattavampaa palvelua

Ensimmäiset apukädet saatiin asiakaspalveluun auttamaan asiakkaitamme ja vastaamaan yhä nopeammin lukuisiin kysymyksiin sekä palautteisiin. Asiakaspalvelu onkin kerännyt runsaasti kiitosta asiakkailtamme.

Asiantuntija- ja tuotekehitystiimi - parempia tuotteita ja kattavampaa palvelua

Asiantuntijatiimiin liittyi peräti kolme fysioterapeuttia, joista kullakin on omat eritysosaamisalueensa. He vastaavat Kipukaupan tuotekehityksestä, tuotteiden valinnasta ja erilaisten kurssien suunnittelusta. Lisäksi he avustavat asiakaspalvelua kaikkein kiperimmissä kysymyksissä. 

Markkinointitiimi - parempia tarjouksia ja monipuolisempaa sisältöä

Markkinointitiimiin saatiin myös kovan luokan ammattilaisia auttamaan viestinnässä. Tiimiä täydentämään tuli Sosiaalisen median ammattilainen, videotuotantovirtuoosi ja tekstejä suoltava kynäniekka, jotka varmistavat laadukkaan sisällön jatkossakin.

Uusia tuotteita ja verkkokursseja

2021 aikana toimme valikoimaan uusia huipputuotteita, joista suosituimmat myytiin loppuun pikavauhtia. Näitä olivat mm. Niskatyyny ja Selkäkaari. Myös paljasjalkakengät olivat viime vuoden suosituimpia hittituotteita.

Kurssit ja valmennukset

Syksyllä esittelimme ensimmäiset verkkokurssit ja -valmennukset. Kurssit ovat fysioterapeuttien suunnittelemia ja perustuvat heidän vuosien aikana valikoituihin kaikkein toimivimpiin hoitoihin ja harjoitteisiin.

Paljasjalkakengät

Sekä Vaelluskengät että lenkkarimalli löytyvät nykyään yhä useamman tallaajan jaloista. Kengät ovat keränneet runsaasti kiitosta mukavuudestaan ja moni käyttäjä kertoo saaneensa helpotusta monenlaisiin jalka- ja selkävaivoihin.

Valtava määrä palautetta - parempia tuotteita

Olemme saaneet paljon palautetta, josta leijonan osa on kiitettävää. Myös risuja olemme saaneet, ja jokaisesta risusta on otettu oppia. 

Palautteiden ansiosta moneen tuotteeseen on tehty parannuksia ja uudistuksia. Toivomme jatkossakin saavamme palautetta sinulta ja muilta asiakkailta.

Mitä 2022 tuo mukanaan?

Kipukaupan tehoporukka lähtee kunnianhimoisesti alkaneeseen vuoteen. Tuotekehitys- ja asiantuntijatiimi on tehnyt paljon töitä uusien tuotteiden ja kurssien suunnittelun merkeissä.

"Vähintään yksi tai useampi tuote joka kuukausi" -Henry Kuosmanen 

Alkaneen vuoden aikana tuomme joka kuukausi vähintään yhden tai useamman tuotteen valikoimaamme. Erilaiset valmennukset ja kurssit tulevat lisääntymään tämän vuoden aikana. Myös fyysisiä tuotteita ja tuotekategorioita tulee lisää. 

Paljasjalkakenkiä tullaan esittelemään keväällä kaiken kokoisille tallaajille mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Jalkojen hyvinvointiin tulemme jatkossakin kiinnittämään paljon huomiota.

Mitä sinä haluaisit meiltä?

Kerrothan meille, mitä toivoisit meiltä kuluvalta vuodelta kommentoimalla alle:

  • Millaisia arkivinkkejä toivoisit saavasi blogeista ja videoista?
  • Millaisia tuotteita haluaisit löytää valikoimastamme?
  • Millaisista kursseista tai valmennuksista voisi olla sinulle eniten apua?

Kiitos, että olet mukana kanssamme! 

Lämpimin terveisin,

Kipukaupan perhe