Kokemuksia Niskakeinusta: Vuoden aikana pää- ja niskasäryt pois pysyvästi

Kokemuksia Niskakeinusta: Vuoden aikana pää- ja niskasäryt pois pysyvästi

Poikien äidit -blogin kirjoittajan kokemuksia Niskakeinusta vuoden ajalta

Jonna, Poikien Äiti -blogin kirjoittaja, kertoo mitä kaikkea Niskakeinun käyttö vuoden aikana on tuonut hänen elämäänsä, ja kuinka usein hän sitä käyttää.

Jonna kertoi saaneensa hyvin nopeastikin apua pää- ja niskakipuihin. Lisäksi jo ensimmäisen kuukauden aikana hän kertoo saaneensa apua jopa pitkäaikaisiin pää- ja niskakipuihin.

Niskakeinuttelu ikioma rentoutumishetki

Taukoa niskakeinutteluun hänen ei ole tarvinnut pitää, vaikka edessä olisi pidempikin reissu. Niskakeinun saa pakattua niin pieneen tilaan, että se kulkee kätevästi mukana. Missä ikinä onkaan, aina löytyy paikka, johon keinun saa kiinni. 

Jonna käyttää Niskakeinua epäsäännöllisen säännöllisesti useampana päivänä viikossa. Hänen iltarutiineihinsa kuuluu lempivenytysten päätteeksi 5-10 minuutin rentoutuminen Niskakeinussa. Sen enempää hän ei tarvitse.


“Se rentoutuminen on mun oma juttu ja kiva hetki, kun ei pääse mihinkään hötkyilemään ja voi rentoutua silmät kiinni” 

Päivittäin päätetyötä tekevälle apua pitkäaikaisiin pää- ja niskakipuihin

Vuoden ajan Niskakeinua käytettyään Jonna on yllättynyt, kuinka hän ei enää kärsi laisinkaan pää- ja niskakivuista, joista hän on kärsinyt paljonkin. "Ja se on aivan ihanaa", Jonna myhäilee.

Silloin tällöin Jonna kertoo niskojen menevän jumiin, jos hän on nukkunut huonolla tyynyllä tai saanut vetoa. Mutta jo päivän tai parin niskakeinuttelu vie kivut mennessään.

 

Lopuksi Jonna sanoo tyhjentävästi: “Aivan loistava tuote! Jos et vielä ole Niskakeinua kokeillut, suosittelen. Ja väitän, että vuoden päästä sullakin on aika samat fiilikset kuin minullakin.” 

P.S. Voit tutustua Niskakeinuun 30 päivää ilmaiseksi vain toimituskulujen hinnalla. Paina TÄSTÄ!

..tai kuvasta.

Niskakeinu