Ari Kipukroonikon Kokemuksia ja Vertailuja Paljasjalkakengistä

Ari Kipukroonikon Kokemuksia ja Vertailuja Paljasjalkakengistä

Kokemuksia Paljasjalkakenkien vaikutuksesta krooniseen alaselkäkipuun

Ari tietää mistä puhuu. Hän kertoo olevansa multisairas kipukroonikko ja hän on Kipukaupan vakioasiakas.

Ari kertoo alaselän olevan krampissa jo ennen kuin herra pääsee edes ylös sängystä. Alaselkä onkin ollut viime aikoina se suurin murheenkryyni. 

Alaselkäänsä kipukroonikko hoitaa Kipukaupan niskauunilla, jolla saa lämmitettyä kivut siedettäviksi ja pärjää päivän yli. 

“Mutta kun kävelen päivän huonoissa kengissä päivän ja käyn koiran kanssa lenkillä, niin aamulla selkä on taas aivan krampissa”

Arille sanottiin, että parasta hoitoa alaselälle on paljasjalkakengissä käyskentely. Pragmaattisena realistina Ari hankki peräti kolmet kengät testiin. 

Ensimmäinen pari saa täystyrmäyksen: pohjat ovat niin paksut, ettei kengät edes täytä paljasjalkakenkien kriteerejä. Lisäksi kengät ovat jäykät eivätkä jousta juuri ollenkaan.

“Jalassa ovat kuin tosi, tosi huonot yhden euron lenkkarit, älkää ostako!”

Toinen pari on jo parempi: pohjan profilointi ihan hyvä ja kengät joustaa ihan kivasti. Mutta materiaali itsessään ei jousta kovinkaan paljoa eivätkä kengät muotoudu täysin jalan mukaisesti.

“Ihan hyvä kenkä on kävellä. Mutta ei tämäkään kyllä ihan paljasjalkakenkänä mene, koska itse kenkäosa on liian lenkkarimainen.”

Kolmas pari on Kipukaupan Vapauta varpaat -paljasjalkakengät, jotka ovat todella venyvät ja rei’itetty kangas hengittää erittäin hyvin. Myös pohja on todella ohut, kuten pitääkin.

Paljasjalkakengät

 

(Kuvassa Vapauta Varpaat -paljasjalkakengät Arin ankarassa käsittelyssä) 

“Laittaessani nämä jalkaan, kuuluu ‘BLUP’, kun kenkä imaisee jalan sisään. Kenkä muotoutuu täysin jalan mukaisesti ja tuntuu kuin olisi sukka jalassa pitopohjalla. Näitä suosittelen ehdottomasti!” 

Ari kertoo, että päivittäinen Vapauta varpaat -paljasjalkakengillä kävely vähentää alaselän kipuja aamuisin. Hän suositteleekin niitä kaikille kokeiltavaksi.

“Erittäin hyvä jalalle ja keho tykkää!”

Vapauta Varpaat

Tutustu Vapauta varpaat -paljasjalkakenkiin TÄSTÄ!