Leipuri kokemuksia - helpotusta stressipurentaan ja bruksismiin

Leipuri kokemuksia - helpotusta stressipurentaan ja bruksismiin

Lukuaika 2 min.

Helpotusta stressipurentaan ensimmäisten 30 päivän aikana

"Pari vuotta sitten ekaa kertaa huomasin, että stressi aiheutti minulle oireena leuan jännitystä ja hampaiden yhteen purentaa.” -Elisa Hyttinen

Elisan kuppi meni totaalisesti nurin, kun kulmahammas lohkesi purennan ja jännityksen seurauksena. Jotain oli keksittävä ja pian... 

Elisa on aktiivinen treenaaja ja somettaja. Hän löysi Kipukaupan ja Leipurin pikaisella googlettamisella. Hän otti Leipurin 30 päivän ilmaiseen kokeiluun...

Vuosia kestänyt piina

Ongelmat alkoivat pari vuotta takaperin ja oirehti leuan jännityksenä, hampaiden yhteen puremisena ja päänsärkynä. Vaiva paheni entisestään. 

“Leukani oli koko ajan todella kipeänä, hampaitani särki ja kolotti yhteen puremisen takia, sekä päätäni särki useasti.” -Elisa

Vaiva kiusasi etenkin öisin. Elisa heräilikin useasti yön aikana hammas- ja leukakipuihin. Saatuaan Leipuri - Leukarentouttimen 30 päivän ilmaiseen kokeiluun hän kuvaili käyttöä näin:

“Alkuun tein sitä epäsäännöllisesti, mutta nopeasti siitä tuli itselleni iltarutiini.”

Elisa rentoutti purentalihakasiaan ja kaulaansa säännöllisesti Leipurin avulla sohvalla telkkaria katsoessaan päivittäin n. 5 minuutin ajan. 

Verenkierto kasvoissa vilkastui, lihakset tuntuivat heti rennommilta, joten tuntui tosi hyvältä tehdä tätä varsinkin iltaisin ennen nukkumaanmenoa.”

Elisa alkoi saamaan myös unen päästä paremmin kiinni. Nykyään hän sanoo ottavansa välillä Leipurin kaveriksi suihkuun, kun hoitoaineet on hiuksissa. 

“Se jos joku on rentouttavaa.”

Bruksismi

Kuukausi säännöllisen Leipurin käytön jälkeen vaivat vaivat alkoivat kadota

Yöheräilyt leuka- ja jännityskipuun ovat loppuneet. Myös päänsäryt ovat tiessään ja hampaita ei särky enää koettele samalla tavoin kuin ennen.

Elisa kärsii valitettavasti edelleen pahasta stressistä eikä ole päässyt hampaiden purennasta täysin eroon.

“En voi silti uskoa, miten paljon Leukarentoutin on silti helpottanut kaikkia näistä vaivoista ja tuonut rentoutusta elämääni!” 

Laitteen ominaisuuksista Elisalla on vain positiivista sanottavaa: 

“Leipuri on kauniin näköinen, siro ja sopiva käteen. Akun kesto laitteessa on myös yllättävän hyvä.” 

Leipuri

Elisa kertoo kaveriensakin välittömästi ihastuneen Leipuriin ja hänen luona vieraillessaan tottuneesti pistävät Leipurin töihin. Elisa kertoo yllättyneensä, miten paljon niin pienestä laitteesta voi olla hyötyä.

Kokeilujakson päätteeksi...

Elisan "tuomio" ei jätä arvailujen varaan: 

“Aion ehdottomasti pitää Leipurin itselläni säännöllisessä käytössä, sekä suosittelen sitä kyllä aivan kaikille, joilla on mitään kireyksiä ja jännitystiloja leuoissa, hartioissa tai pään alueella!”

Nyt Elisa on käyttänyt Leipuria säännöllisesti jo muutaman kuukauden ajan.

Elisa päättää terveisensä…

“Kiitos todella paljon, Leipurista on oikeasti ollut suuri apu minulle.
- Elisa

Testaa Leipuria >>

Paina TÄSTÄ tai kuvasta!