Niskakeinu Käyttöopas

Niskakeinun käyttöohjeet

Fysioterapeutit käyttävät yleensä pumppaavaa traktiota, jossa tehdään eri asteista traktiota. Niskakeinu käyttää kevyttä staattista traktiota, jossa korkeimmat traktion asteet jäävät pois. Niskakeinulla tehtävä traktio saadaan aikaan painovoimalla sekä niskakeinun tuen antamasta suuntauksesta.

 

Traktiohoidon tavoitteena on nivelten liikelaajuuden parantuminen ja pinnetilasta aiheutuvien kipujen helpottuminen. Hoitoa voi verrata esimerkiksi takareiden venytykseen. Jos sinulla on todella kireät takareidet, venyttely tulee aloittaa kevyesti ja lisätä progressiivisesti kehityksen edetessä seuraten omia tuntemuksia.

 

Suosittelemme aina konsultoimaan omaa lääkäriä tai fysioterapeuttia, ennen tuotteen käyttöä. Niskakeinu ei myöskään korvaa fysioterapeutin tai muun ammattilaisen tekemää hoitoa. Niskakeinun on tarkoitus tukea kyseisiä hoitoja, koska sitä voi käyttää kotona päivittäin kivunlievitykseen sekä rentoutukseen.

 

On tapauksia jolloin Niskakeinua ei tule käyttää. Nämä ovat esimerkiksi akuutit kaularangan vammat, kasvaimet, kaularangan instabiliteetti sekä nivelreumat.

 

Jos kaularangan oireet aiheuttaa esimerkiksi; kireät lihakset, lihasten epätasapaino, huono ryhti, stressin aiheuttama jännitys, hermopinne, liikkuvuuden vähyys. Näihin on turvallista käyttää Niskakeinua. Mutta edelleen suosittelemme konsultoimaan omaa fysioterapeuttia tai lääkäriä ennen tuotteen käyttöä, koska jokainen ihminen on huomioitava yksilönä. Myös välilevyn pullistumaan on apua Niskakeinun käytöstä, mutta tässä tapauksessa konsultoi ehdottomasti ensin ammattilaista.

 

Niskakeinun käytössä on hyvä huomioida omat tuntemukset ja aloittaa käyttö 5-15 minuutin käytöllä 3 kertaa päivässä.

Siirry tuotteeseen tästä: Niskakeinu - Niskakipujen lievitykseen