Niskakeinu Kokemuksia

Kipukaupan Niskakeinu Kokemuksia?

Mietitkö mitä muut on mieltä Niskakeinusta?

Tämä on todella asiallinen kysymys, joten hyvä että olet tällä sivulla.

Tänne olemme keränneet hieman palautteita ja kokemuksia Niskakeinun toimivuudesta. Sekä kertomuksia, mihin ihmiset ovat saaneet apua.

Halutessasi löydät lisää arvosteluja Niskakeinun tuotesivulta.

Ensimmäisenä on video Henryn omista kokemuksista.

 Mirja M.

Oli / on hermopinne niskassa ja silloin ottaa kaiken avun mitä voi saada hintalappuun katsomatta. Niskakeinu helpotti pirunmoista hermosärkyä kädessä, johon ei normi särkylääkkeet auttaneet.

Nina K.

Mulla ollut toi pari viikkoa ja suosittelen. Auttaa takaraivo-, niska, ja hartiaseudun särkyihin.

Hanna K.

Niskakeinu on pelastus niska/hartia jumiin ja päänsärkyyn! Suosittelen.

Mirjam A.

Minulla on. Se on hyvä, auttaa...

Helena S.

Toimii, mulla on tommonen.

Tarja L.

Auttaa, vastaava vetolaite on käytössä fysioterapiassa.

Eeva M.

Tuntuu ihanalta

Nika K.

Tää on ihan huippu! Mulla auttaa.

Kirsi P.

Aivan loistava tuote! Niska ja hartiat tuntuvat paljon rennommilta heti ensimmäisten kokeilujen jälkeen. Nopeasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta myös plussa :)

Johanna N.

Kiitos Kipukauppa! Todella hyvä asiakaspalvelu ja paketti saapui luvatussa ajassa. Lievittää niskan jäykkyyttä huomattavasti!

Heli N.

Tuntuu todella ihanalta! 😍 Ihan kuin joku ottaisi taakan pois niskan päältä!

Reijo L.

Auttaa niskakipuihin

Terhi P.

Tilausten toimituksessa viiveitä, mutta näihin reagoitu asiakaspalvelussa hienosti. Mahtavaa asiakaspalvelua ja Niskakeinuun olen erittäin tyytyväinen, sen avulla olen päässyt särkylääkeestä eroon jos kyse on ollut niska/hartiaseudun jännityksestä. Suosittelen!

Sanna T.

Rentouttaa hartian ja niskan seutua ihanasti työpäivän jälkeen, kun on koko päivän istunut tietokoneella... Tuntuu, että verikin kiertää päähän ihan eri tavalla! 5/5

Matti S.

Toimii! Helppo käyttää, laadukkaan tuntuista materiaalia ja mukavat pehmusteet 👍 En ollut koskaan vastaavaa kokeillut, joten yllätys oli hyvin positiivinen kun pääsin vetoa kokeilemaan. Minun niskakipuihin ainakin suuri apu tästä laitteesta !

Pertti H.

Tuote toimii niin kuin on luvattu, ei valittamista.

Mitä netissä puhutaan?

Niskakeinu kokemuksia - Poikien äidit

 (Kuvat: https://www.poikienaidit.fi/2020/07/16/kipukauppa-niskakeinu-kokemuksia-miten-eroon-niskakivusta-ja-paansarysta-ilman-jumppaa-tai-laakkeita)

NISKAKEINUSTA HELPOTUSTA KIPUTILOIHIN

Lainaus Poikien Äidit Blogista

"Kun niskakeinu saapui, en päässyt ihan heti sitä testaamaan. Lähdin asuntoauto-lomalle perheen kanssa juuri silloin ja keinun testaus sai odottaa hetken. Kun pääsimme kotiin takaisin, niin heti ekana iltana päätin kokeilla niskakeinua. Sen jälkeen olenkin rentoutunut siinä säännöllisesti joka päivä, 3 kertaa päivässä.

Keinua oli helppo käyttää. Pää asetetaan niskakeinun pehmusteiden päälle ja sen jälkeen haetaan niskalle sopivaa venytyksen tunnetta. Tein niskakeinulla harjoitetta vajaa viikon, ja huomasin niskakipujeni jääneen kokonaan pois. Pojat tietävät, että kun ”äidillä on pää laitteessa” niin sillon ei saa häiritä."

Haluatko Niskakeinun?

Niskakeinu täältä tästä linkistä!