Vapauta Varpaat kokemuksia - Paljasjalkakengät ja lättäjalat

Vapauta Varpaat kokemuksia - Paljasjalkakengät ja lättäjalat

Kuvassa toiminnalliset lattajalat (kutsutaan myös lättäjaloiksi). Kuvan jalat eivät kuulu tekstissä mainitulle henkilölle.

Paljasjalkakenkien käyttö jaloissa, joissa ei ole kaariholvia

Kipukaupan asiakas, jolla ei ole kaariholvia jaloissaan yllättyi positiivisesti kokeiltuaan Vapauta Varpaat - paljasjalkakenkiä työkenkinä 

Pia hankki itselleen Vapauta Varpaat™ - paljasjalkakengät ja laittoi niistä Kipukaupalle palautteen.

Pia kertoo hänellä olevan ongelmalliset jalat, joihin on ollut vaikea tai lähes mahdotonta löytää sopivia kenkiä. 

“Minun jalkaani ei ole olemassa sopivia kenkiä. Olen kokeillut n. 10 paljasjalkakenkää, aina painaa jostakin.”

Jaloissa useampia vaivoja

lättäjalka - paljasjalkakengät

Pia kertoo, että hänellä on isot jalat, joissa ei ole kaariholvia. Vaiva on melko yleinen ja johtuu nilkan ja jalkaterän virheasennosta, mikä voi aiheuttaa erilaisia kipuja esimerkiksi polvissa. Vaivaa on kutsuttu myös “lättäjalaksi.”  Lisäksi hän sairasti akillesjännetulehduksia 3 vuotta.

Oletko tutustunut jo Vapauta Varpaat -paljasjalkakenkävalikoimaan?>> 

“Ortopedit jo suunnitteli jännesiirtoja, mutta kieltäydyin infektioriskin vuoksi.”

Työkaverit kehuivat Pialle Kipukaupan paljasjalkakenkiä ja hän päättikin kokeilla niitä “kevyesti” koko 12 tunnin yötyövuoron ajan, pelkkää kävelyä. Kuinkas siinä kävi?

Vapauta Varpaat - paljasjalkakengät työkenkinä

“Aamulla huomasin et ei hitto samat kengät jalassa, mulla ei satu jalkoihin, mulla ei akillesjänteet huuda hoosiannaa, ei iskenyt penikkatauti, jalat ei oo hionneet. Mitä hittoa!? Nämähän on pelkkää unelmaa.”

Kriittisenä ja suorasanaisena paljasjalkakenkien testaajana Pia löytää hieman korjaamisen varaa kengissä, kun niitä on käytetty hieman pidemmän aikaa: kiristysnauhat löystyvät eikä lukko pidä. Lisäksi Pia haluaisi enemmän värivaihtoehtoja. 

Tiedoksi Pialle ja muille, jotka kaipaavat tiukempaa kiinnitystä: paljasjalkakenkiin voi laittaa kenkien joustavien nauhojen tilalle tavalliset kengännauhat ja kiristää, kuten parhaakseen näkee. 

Pia päättää tyhjentävästi palautteensa…

“Elämäni parhaat kengät ehdottomasti. Terkuin Pia”

P.S. Monet muutkin ovat kehuneet Vapaita Varpaat™ - paljasjalkakenkiä työkenkinä. Mikset sinäkin kokeilisi? Paina TÄSTÄ!

...tai kuvasta.

Paljasjalkakengät