Paljasjalkakengät parhaat salikengät miehille ja naisille

Paljasjalkakengät parhaat salikengät miehille ja naisille

"Kuntosalitreeniin paljasjalkakengät ovat parhaat salikengät miehille ja naisille"

Kovan luokan salitreenaaja laittoi paljasjalkakengät testiin. Paljon aikaansaava kaveri on kulkenut, mennyt ja paahtanut jos jonkinmoisella tossulla, mutta salilla puntti ei saa tutista.

Jari Autere on kova kundi. Hän on Metallisydän-blogia kirjoittava perheenisä, joka viettää paljon aikaa perheen kanssa. Lisäksi Autere treenaa kovaa koti-gymillään, kirjoittaa ruuasta, lisäravinteista ja elämästä. 

Valistuneena terveysintoilijana Jari tuntee hyvin paljasjalkakenkäilyn vaikutuksen kehon hyvinvointiin. Sitä paitsi hyvin hengittävät, ohutpohjaiset ja kevyet jalkineet ovat miellyttävät jalassa.

“Kun jalkapohjan lihakset aktivoituvat, varpaiden virheasennot vähenevät, alaselän kivut helpottavat, tasapaino paranee, askel on luonnollisempi, kehon virheasennot vähenevät ja toiminnallisuus lisääntyy. Keho voi yksinkertaisesti paremmin.”

Vapauta Varpaat™ -  Paljasjalkakengät salitreenissä 

Loppuvuodesta Jari sai testiin Kipukaupan paljasjalkakengät testiin ja ensimmäisenä herra suuntasi luonnollisesti salille. Salitreenissä hän on käyttänyt painitossuja, joiden ohut pohja muistuttaa paljasjalkakenkien pohjaa, mutta siihen yhtäläisyydet loppuvatkin.

Vapauta Varpaat salilla

 

“(Paljasjalkakengän) ohuella pohjalla saa aivan erilaisen tuntuman treenialustaan, tossu ei luista, eikä nilkka pääse muljahtelemaan nopeissakaan käänteissä.”

Jari muistuttaa, ettei isommilla kuormilla kyykkäämisessä ja maastavedossa saa olla pehmusteita tai ilmatyynyjä. 

Paljasjalkakengät lenkkipolulla

Jarin mielestä lenkkeillessä paljasjalkakenkien hyödyt tulevat parhaiten esiin jalkapohjan lihasten aktivoituessa. Erilaisista alustoista hän testasi pururataa, sorapohjaa ja epätasaista maastoa, joista viimeisin oli miellyttävin kokemus.

Paljasjalkakengät lenkillä

 

“Kun paljasjalkakenkiin tottuu, on askel huomattavasti luonnollisempi, tasapaino parempi ja olo jotenkin kevyempi.”

Ensimmäisillä kerroilla Paljasjalkakengillä lenkkeillessä jalka saattaa väsähtää. Mutta paljasjalkalenkkeilyä jatkaessa hyödyt kyllä huomaa, Jari kertoo.

Vapauta Varpaat™ työkenkinä

Viimeisenä paljasjalkakengät menivät testiin työkenkinä. Jari tietää, että jos arkena käyttää raskaita ja huonoja kenkiä, on työnteko entistä rankempaa. Siitä syystä hän arvostaakin kevyitä ja hyvin hengittäviä työkenkiä.

“Paljasjalkakengät ovatkin sisäkäytössä erinomaiset juuri keveytensä ja hengittävyytensä vuoksi.” 

Työtä tehdessä keskittyminen tulee olla 100% työtehtävissä, jolloin pitävät pohjat ovat tärkeä ominaisuus turvallisuuden vuoksi.

TUOMIO

Vapauta Varpaat™ - paljasjalkakenkien monipuolisuus aiheutti harmaita hiuksia muuten hiuksettomaan päähän. Kuntosali-addiktin oli todella vaikea päättää mihin käyttöön paljasjalkakengät jäävät. 

Kuntosalitreenissä ne olivat erinomaiset ja lenkkeillessä tuntuma oli hyvä sekä lenkin aikana että sen jalkeen. Työkenkinä Jari sanoo, ettei enää koskaan tule käyttämään sandaaleita tai muita perinteisiä työkenkiä. 

“Pitkän harkinnan jälkeen uskon, että edessä on vielä toisten paljasjalkakenkien hankkiminen työkengiksi, sillä nämä jäävät kyllä lenkkeilykäyttöön.”

Jari korostaa, ettei Vapauta Varpaat ole hinnalla pilattu, joten toisen parin hankkimista ei kauaa tarvitse pähkäillä.

 

Testaa sinäkin paljasjalkakenkiä salilla TÄSTÄ!

...tai alla olevasta kuvasta.