Sami Jauhojärvi mukana Kipukaupan Roosa nauha 2022 -kampanjassa

Sami Jauhojärvi mukana Kipukaupan Roosa nauha 2022 -kampanjassa

Kipukaupan Roosa nauha -kampanjan takana koskettava ja omakohtainen tositarina

Lukuaika 3 min.

Kipukaupan Roosa nauha 2022 -kampanjassa mukana olympiavoittaja Sami Jauhojärvi. Lue ja katso koskettava video leirinuotiolta, jossa Kipukaupan yksi omistajista kertoo Kipukaupan Roosa nauha -kampanjan taustoista.

Kerroimme viime vuonna Roosa nauha -kampanjastamme ja kuinka se sai alkunsa. Taustalla oli Kipukaupan asiakaspalvelun työntekijä, joka sai rintasyöpädiagnoosin ja idean pinkeistä paljasjalkakengistä matkalla lääkäriin. 

Mutta se ei ole koko tarina.

Koskettava kohtaaminen leirinuotiolla

Olympiavoittaja, suomalainen hiihtäjälegenda Sami Jauhojärvi päätti tänä vuonna lähteä mukaan Kipukaupan Roosa nauha -kampanjaan ja antoi sille kasvot. Hän oli liikkuttunut kuultuaan viime vuoden Roosa nauha -keräykseen osalllistumisen taustoista.

Hiihtäjälegenda tapasi leirinuotiolla Kipukaupan yhden omistajista, Miko Flinkmanin, joka nuoruudessaan oli hiihtänyt tavoitteellisesti ja jolle Jauhojärvi oli aikanaan suuri esikuva 

 

Leirinuotiolla Sami kysyi Kipukaupan Roosa nauha -kampanjasta lisää ja kävi ilmi, että rintasyöpädiagnoosin saanut Marjatta ei ollut ainoastaan Kipukaupan ensimmäinen työntekijä, vaan myös Mikon oma äiti.

Miko kertoi koko tarinan.

Idea osallistua Roosa nauha -keräykseen tuli äidiltäni, Marjatalta, joka oli Kipukaupan ensimmäinen työntekijä. Viime vuoden kesäkuussa hänellä todettiin rintasyöpä, ja elokuussa hän soitti minulle ja kertoi, kuinka oli saanut idean matkalla lääkäriin syöpähoitohoihin.

Hän ehdotti, että mitäs jos tehtäisiin pinkki paljasjalkakenkä ja lahjoitetaan osa myynnistä Roosa nauha -keräykseen? Niinkuin voi kuvitella, oli helppo sanoa kyllä, Miko kertaa.  

Koko työyhteisö 100% mukana

Aihe koskettaa varmaan jokaista suomalaista perhettä tai yhteisöä jollain tavoin, kuten meitäkin Kipukaupalla.

Olimme koko Kipukaupan porukka ristiriitaisin tuntein: toisaalta olimme huolissamme työkaverimme kunnosta ja selviytymisestä, mutta samalla innoissamme Roosa nauha -kampanjan toteuttamisesta niin isosti. 

Kun kampanjointi alkoi, meillä kaikilla oli kädet täynnä hommia ja jokaikinen työntekijä laittoi kaikkensa peliin. Projektin kanssa puuhaaminen sai myös Marjatan ajatuksia pois rankoista syöpähoidoista ja kivuista.  

Kuinka onnistuimme viime vuoden keräyksessä?

Samin kysymykseen, kuinka keräys onnistui viime vuonna, Miko vastasi:

-Meillä oli tavoitteena kerätä ainakin 15 000 euroa Roosa nauhalle. Mutta lopullinen summa oli yli 26 000 euroa. 

Minulle ja meille Kipukaupalla oli kuitenkin kaikkein tärkeintä se, että äiti parani syövästä ja on palannut takaisin työelämään.

Meille kaikille tärkeintä oli saada Marjatta takaisin. Eikä ainoastaan terveeksi, vaan myös takaisin työyhteisöömme. Marjattaa myös piristi kovasti hieno keräystulos.

Kipukaupan Roosa nauha -kampanja 2022

Tänä vuonna halusimme valikoida kampanjaa varten paljasjalkakengät, jotka kestävät koviakin pakkasia ja että niistä on iloa koko talveksi. Tänä vuonna päätimme lahjoittaa jokaisesta myydystä kampanjatuotteesta 7 euroa Roosa nauha -keräykseen. 

“2022 minimitavoite 26 000 euroa”

Viime vuoden tavoitteena oli kerätä 15 000 euroa, mutta saimme kerättyä yli 26 000 euroa. Tänä vuonna minimitavoitteenamme on kerätä 26 000 euroa.

Sami pyysi Mikoa esittelemään Kipukaupan Roosa nauha 2022 kengän ja tiedusteli, miksi juuri tällainen kenkä valikoitui.

-Koska näissä (saappaissa) ei tule kylmä kovillakaan pakkasilla ja ne mahdollistavat jalkojen luonnollisen liikkeen talven ympäri. Lisäksi sellainen vinkki, että näitä on teetetty ainoastaan 2000 paria, Miko vinkkaa.

-Ja värityshän on Roosa nauhan mukainen pinkki ja voin sanoa, että on kyllä ainakin hyvän näköiset. Eli jos mielii saada itselleen omat talvipaljasjalkakengät, kannattaa olla ajoissa liikkeellä, Jauhojärvi täydentää.

Roosa nauha 2022 Edition Talvisaappaiden myynti alkaa odotuslistalle 21.10.

Liittymällä kenkien odotuslistalle saa ensimmäisenä tiedon, kun 2000 parin Roosa nauha Talvisaappaiden erikoiserä tulee myyntiin. Liittymällä odotuslistalle osallistuu samalla arvontaan, jossa voi voittaa itselleen ja kaverilleen himoitut Talvisaappaat. 

>>Tutustu Vapauta Varpaat Talvisaappaat Roosa nauha 2022 Edition>>

Lopuksi Sami Jauhojärvi lähettää terveisensä kaikille suomalaisille.

-Haastan kaikki suomalaiset lähtemään matkaan tämän vuoden Roosa nauha -keräykseen! 

 

 

Sami Jauhojärvi - Kipukauppa

P.S. Kampanjan päätuote on Vapauta Varpaat™ Talvisaappaat - Roosa nauha 2022 Edition. Lisäksi Lahjoitamme lokakuun ajan kaikista myydyistä Vaelluskengistä 7 € keräykseen. Mukana tulee Roosa nauhan teemaan kuuluvat mosaiikkikuvioiset kengännauhat.

Lokakuun ajan Vaelluskengistä 7€ Roosa nauha -keräykseen