Paljasjalkakengät vs. perinteiset kengät

Paljasjalkakengät vs. perinteiset kengät

Vaistoa on luotu liikuttamaan kehoamme perinteistä kenkää luonnollisemmin. Me Vaistoalla olemme halunneet luoda kengän, joka hivelee niin silmiämme, kuin koko kehoamme. Vaistoa on tullut haastamaan kenkämuodin Status Quon. ⁣⁣

Tässä viisi tärkeintä syytä, miksi vaihtaa perinteiset kengät Vaistoa-paljasjalkakenkiin.

1. Poikkeuksellinen mukavuus ja istuvuus

Vaistoan suunnittelun lähtökohtana on se, että kenkien tulee mahdollistaa jalan luonnollinen liike. Vaistoan paljasjalkakenkiä on suunnittelemassa kahden kotimaisen kenkäsuunnittelijan kanssa yhteistyössä fysioterapeutti Matti “Paljasjalka Fysio” Melanen. Vaistoalla uskotaan, että kengät tulee suunnitella jalkojen mukaan eikä toisinpäin ja että jalat ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin perustukset.

Vaistoa-paljasjalkakengät täyttävät kaikki paljasjalkakengille asetetut standardit: ohut, tasainen ja joustava pohja, leveä jalanmuotoinen lesti jossa varpailla on tilaa, sekä kiertolöysyys. Vaistoa paljasjalkakengät antavat varpaillesi tilaa liikkua vapaasti, aivan kuin olisit paljain jaloin. Tämä tarkoittaa sitä, että jalkasi eivät ole puristuksissa tai rajoitetut, kuten ne ovat perinteisissä kengissä.

Vaistoat jaloissa tunnet maan jalkojesi alla - kuin kävelisit paljain jaloin, mutta suojassa epämukavuuksilta ja vaarallisilta esineiltä ja asioilta.

 

2. Rentouttava, jännityksiä lievittävä kokemus

Kävellessäsi Vaistoat jalassa jokainen askel on kuin lempeä jalkahieronta, joka stimuloi jalkapohjia ja vahvistaa niiden lihaksia.

Tämä voi auttaa lievittämään jännitystä ja väsymystä jaloissa pitkän päivän jälkeen.

Kuvittelepa vaikka astuvasi pehmeälle hiekalle, viileille kiville tai sammaleen peittämälle mättäälle – Vaistoat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tuntea eri alustojen pinnanmuodot.

3. Helpotusta kiputiloihin ja jalkojen väsymiseen virheasentojen korjaantuessa

Vaistoa-paljasjalkakengät tukevat kehon luonnollista asentoa. Ne eivät pakota jalkojasi epänormaaliin asentoon kuten perinteiset kengät tekevät.

Tämä auttaa ehkäisemään virheasentoja, jotka voivat aiheuttaa rasitusta koko kehossa - selässä, lonkissa, polvissa, varpaissa, ja jopa niskassa.

Vaistoat ovat myös hyvin kevyet ja joustavat, mikä tarkoittaa, että ne eivät lisää ylimääräistä painoa tai rajoita liikkeitäsi. Tämä auttaa sinua liikkumaan vapaammin ja mukavammin, jolloin jalat eivät väsy niin nopeasti.

Monet seisomatyötä tekevistä asiakkaistamme ovat saaneet erityisen paljon apua jalkojen väsymiseen ja kipeytymiseen paljasjalkakenkien käytöstä.

 

4. Vahvemmat jalat ja parempi tasapaino

Vaistoa-paljasjalkakenkien käyttö stimuloi ja vahvistaa jalkojen pieniä lihaksia, jotka heikentyvät tavallisissa kengissä.

Tuntumasi maahan on parempi, sillä lihakset pääsevät toimimaan kuten on tarkoitettu, eivätkä kengät pakota jalkojasi epänormaaliin asentoon.

Tämä auttaa ehkäisemään virheasentoja ja parantamaan jalkojen, nilkkojen ja lihasten toimintaa, mikä johtaa vahvempiin ja terveempiin jalkoihin, sekä parantuneeseen tasapainoon.

5. Liity edelläkävijöihin ja koe vapaus jokaisella askeleella

Paljasjalkakengät ovat tämän hetken yksi puhutuimmista hyvinvointi-ilmiöistä. Vaistoat on suunniteltu yhdistämään mukavuus ja tyyli, joten voit pitää niitä missä tahansa - töissä, juhlissa tai vapaa-ajalla. Hyppää mukaan meihin Vaistoajiin.

Vaistoat jalassa olet etujoukoissa, kun muutamme kenkämuodin Status Quon.