Palautus ja vaihto-ohjeet

90 päivän Ilmainen vaihto ja palautus (Ei koske poistotuotteita)

Tarjoamme Suomessa toimitettuihin tilauksiin yhden ilmaisen vaihdon ja palautuksen, joka on voimassa 90 päivää tilauksestasi. Tämä etu koskee myös alennuksessa olevia tuotteita, mutta poistotuotteiden (Ajaton- ja Katu mallit) osalta palauttaminen ja vaihtaminen on maksullista. Kenkämallia ei voi vaihtaa toiseen, vaan vaihto-oikeus koskee ainoastaan kengän kokoa. 

Poistotuotteiden palautus ja vaihto

Poistotuotteen vaihdon ollessa kyseessä voit ostaa palvelun, joka kattaa vaihtokerran kulut, siirry maksamaan se tästä linkistä. Jokainen vaihtokerta on maksullinen.

Mikäli palautat poistotuotteen rahanpalautusta vastaan, pidätämme 9,90 € suuruisen palautusmaksun vasta rahanpalautuksen yhteydessä.

Huomioitavaa osapalautuksista

Jos palautat osan tilaamistasi tuotteista rahanpalautusta vastaan ja tilauksen kokonaissumma jää tämän jälkeen alle 100 €, joka on rajamme ilmaiselle toimitukselle, veloitamme sinulta toimituskulut 7,90 €.

Ulkomaan tilaukset

Tuotteiden palautus ja koon vaihto ulkomailta tilattaessa on asiakkaan omakustanteinen eikä sisälly ilmaisiin palveluihimme.

Useampi koon vaihto

Jos tarvitset useamman koon vaihdon tai haluat vaihtaa poistotuotteen kokoa, osta "Tuotteen vaihto/Noutamattoman paketin uudelleen toimitus" verkkokaupasta ja rekisteröi vaihto palautusportaalissamme käyttäen sen tilauksen numeroa, jolta olet tuotteita vaihtamassa.

Vaihdot loppuunmyydyille tuotteille

Voit rekisteröidä tuotteen vaihdon, vaikka se olisi myyty loppuun. Varaamme aina tuotteita varastoon vaihtoja varten.

  Palauttaminen

  1. Rekisteröi vaihto tai palautus täällä. Rekisteröidäksesi palautuksen tarvitset tilauksella käytettyä sähköpostiosoitetta sekä tilausnumeroa. 

  2. Saat meiltä sähköpostiisi palautusohjeet.

  3. Pakkaa palautettavat tuotteet, ja lisää palautus- ja lähetyslista paketin sisälle. Älä liimaa niitä paketin päälle.

  Huomioithan, että palautus tulee luovuttaa Postin tai Matkahuollon pisteeseen kolmen vuorokauden (72 tunnin) kuluessa palautuksen rekisteröimisestä.

  Palautuksen kunto

  Tuotetta ei tule ottaa varsinaiseen käyttöön ennen kuin tuotteen on päättänyt pitää. Kenkien sovittaminen on sallittua ainoastaan sisätiloissa. Käytäthän puhdasta sukkaa sovittaessasi kenkiämme.

  Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Asiakas vastaa kokonaisuudessaan virheellisestä tai puutteellisesta palautuksesta koituvista kustannuksista.