Reklamaatio

Tavaran tai toimituksen virhe

Pahoittelemme, jos toimitettu tuote on virheellinen!

Jos saamasi tuote on viallinen, olet saanut väärän tuotteen tai epäilet valmistusvirhettä, otathan aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com ja toimitat meille alla pyydetyt tiedot.

Jos sinulle on toimitettu viallinen tuote, tai tuote on rikkoutunut, liitäthän viestiisi:

 1. Tilaajan nimen
 2. Tilausnumeron
 3. Lyhyen kuvauksen ilmenneestä viasta
 4. Kuvan tuotteesta sekä tarkennetun kuvan virheestä

Jos sinulle on toimitettu väärä tuote/tuotteita, liitäthän viestiisi:

 1. Tilaajan nimen
 2. Tilausnumeron
 3. Tiedon sinulle toimitetun tilauksen sisällöstä

Aina kyse ei ole valmistusvirheellisestä tuotteesta

 • Huolimattomasta käytöstä tai vääränlaisesta käsittelystä / säilytyksestä johtuvia rikkoutumisia ei lueta valmistusvirheeksi.
 • Jos kenkä hiertää tai tuntuu epämukavalta ilman selkeästi havaittavaa syytä, kyseessä on käyttäjälle sopimaton malli, väärä koko tai tottumattomuus kengän käyttöön. Esimerkiksi PU-nahkainen kenkä voi tuntua jäykältä ennen sen materiaalin notkistumista varsinaisessa käytössä.
 • Paljasjalkakengän pohja on hyvin ohut, jolloin siinä on vähemmän kulutuspintaa kuin paksupohjaisessa perinteisessä kengässä. Tästä syystä askellus sekä kenkään kohdistuva kokonaiskuorma ovat kriittisiä tekijöitä ajatellen pohjan käyttöikää. Kulumiseen vaikuttavia seikkoja ovat lisäksi mm. maasto, jossa kenkiä käytetään (kova alusta kuluttaa pohjaa nopeammin) sekä käytön määrä. Paljasjalkakengän pohjan kulumista koskevat reklamaatiot käsitellään tapauskohtaisesti. 
 • Jos kenkien hankkimisesta on aikaa yli vuosi, katsotaan mahdollisten rikkoutumisten olevan käytöstä/kulumisesta johtuvia.

Katso täältä vinkkimme paljasjalkakenkien käyttöiän pidentämiseen!