Suositteluohjelma

Suositteluohjelman usein kysytyt kysymykset

Se on helppoa. Täytä yhteystietosi yllä olevalla lomakkeella, niin saat heti oman -15% alennuslinkkisi, jota voit sitten jakaa suoraan vaikka Whatsapissa tai sosiaalisessa mediassa läheisillesi.

Saat myös sähköpostiisi heti viestin, jossa on sinun henkilökohtainen alennuslinkkisi ja alennuskoodisi.

Kun joku tekee yli 50€ arvoisen tuoteostoksen verkkokaupastamme käyttäen sinun linkkiäsi tai alennuskoodiasi, saat 15€ palkkiota. Huomioithan, että sama henkilö voi käyttää alennuskoodiasi vain yhden kerran.

Kaikki suositteluohjelmamme palkkiot jaetaan alennuksina verkkokauppaamme. Aina kun joku tilaa käyttäen sinun linkkiäsi tai alennuskoodiasi, sinulle kertyy lisää alennus-saldoa.

Aina kun joku tilaa käyttäen sinun linkkiäsi tai alennuskoodiasi lähetämme sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa sähköpostin, jossa on sen hetkinen kertynyt alennus-saldosi, sekä ohjeet sen lunastamiseen.

Mihin tahansa verkkokaupastamme löytyvään tuotteeseen, kunhan ostoskorin arvo ylittää 50€.

Suositteluohjelmamme rekisteröi tilaukset vasta kun varastojärjestelmämme on ilmoittanut tilauksen lähetetyksi. Tähän voi kulua muutamista tunneista kahteen arkipäivään.

Mikäli kaverisi tilauksesta on kulunut jo yli 2 arkipäivää, etkä ole saanut meiltä sähköpostia palkkiosta (Muista tarkistaa myös roskaposti!) niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com.

Et saa. Mikäli havaitsemme henkilön käyttävän itse omaa alennustaan, tai muuten rikkovan suositteluohjelmamme sääntöjä, hänet poistetaan ohjelmasta.

Kyllä voit, suositteluohjelmamme on rakennettu Loox-nimisellä sovelluksella. Tästä syystä monet tähän liittyvät sähköpostit lähtevät osoitteesta noreply@loox.io.

Suosittelemme lisäämään yllämainitun, sekä tuki@kipukauppa.com sähköpostisi osoitekirjaan. Tämä helpottaa sitä, ettei viestimme mene vahingossa roskapostiin.

Auta meitä auttamaan

Todella monet teistä rakkaista asiakkaistamme suosittelette jo valmiiksi paljasjalkakenkiämme läheisillenne. Halusimme luoda tämän ohjelman, jotta voimme palkita teidät kunnolla siitä tärkeästä työstä, jota teette suomalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. ❤️

Murretaan yhdessä vanhentuneet, hyvinvoinnille haitalliset käsitykset kenkämuodista.