Vapauta Varpaat™ PaljasjalkakengätVapauta Varpaat™ Vaelluskengät 2.0Selkäkaari 2.0

ASIAKKAIDEN SUOSIKIT

KEVÄÄN 2022 SUOSITUIMMAT TUOTTEET

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa.

PALJASJALKAKENGÄT MUUT TUOTTEET

TUOTEKATEGORIAT

Paljasjalkakengät

Apuvälineet

Nukkumisergonomia

Kuntoiluvälineet

Hierontavälineet

Verkkokurssit

Varaston tyhjennys

Lahjakortit

Vaihto- ja varaosat

Miksi perustimme Kipukaupan?

Katso video

Asiakkaiden kokemuksia

★★★★★

Ostin ensin paljasjalkakengät töihin sisäkäyttöön ja kokeilun jälkeen myös vaelluskengät. Nämä ovat joka päivä käytössä ja muut ulkokengät seisovat nyt käyttämättä rivissä…. Tuntuu että koko jalan lihakset pääsevät töihin.

Paljasjalkakengät
★★★★★

Ihan parasta mitä jalkani ovat kokeneet. Nautin entistä enemmän liikkumisesta metsissä ja mannuilla. Kevyet, ja mikä tuntuma alustaan. Eikä tarvitse lepokipujakaan kestää, siis vaikutus on ollu kokonaisvaltanen.

Paljasjalkakengät
★★★★★

Jännityspäänsärkyyn ollut mahtava apu! Monta kuukautta kärsittyäni pääkivusta, ei minun enää tarvitse ottaa särkylääkettä. Hyvä opastus, hyvät ja selkeät ohjeet ovat auttaneet pääsemään alkuun niskakeinun käytössä. Ehdottomasti suosittelen muillekin!

Niskakeinu
★★★★★

Hyvä ja toimiva laite - jaksaa jauhaa. Pään toispuoleinen puutuminen helpottanut - uskomatonta miten jumiin leukaperät voikaan mennä. Mutta tämä leukarentoutin auttaa kyllä - voi käyttää myös niskaan / päähän.

Leipuri
★★★★★

Kyllä tuli perille ja joka iltaiseen käyttöön. Siihen mukavasti koukkuuntuu. Olen kipujen rajoissa tehnyt vapaata liikehdintää. Teimme mieheni kanssa puoli vuotta sitten elämäntapamuutoksen ruokailun suhteen. Emme ole sali-ihmisiä. Enemmän käveleviä eläkeläisiä. Innostuin tuolla kaarella tekemään sellaista näkymätöntä hidasta rullausta, jossa tavoitan sisäiset vatsalihakset

Selkäkaari