Kipukauppa

Kipukauppa on Vesilahtelainen verkkokauppa ja yrityksenä moniammatillinen yhteisö, joka käsittää sisälleen eri alojen ammattilaisia ympäri Suomea. Meillä toimii fysioterapeutti, jolta löytyy useiden vuosien kokemus alalta ja erityisesti jalkaterveydestä, mahtava markkinointitiimi, avulias asiakaspalvelu ja joustava johtoryhmä. Yrityksemme itseisarvoja ovat tasavertaisuus, terveys, onnellisuus ja yhteisöllisyys. Kipukaupan työporukka kutsuu itseään “työperheeksi”, onhan yritys alkanut pienenä perheyrityksenä, ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen yrityksen nopeasta kasvusta ja laajenemisesta huolimatta. Haluamme olla onnellinen ja terveellinen yhteisö, jossa kaikilla on hyvä olla - myös sinulla.

Kipukaupan koko olemassaolo perustuu haluun auttaa mahdollisimman montaa ihmistä luontaisin terveyden edistämisen keinoin. Haluamme nostaa Suomessa kollektiivisen hyvinvoinnin tasoa ja uskomme, että tähän pääsemme lisäämällä ymmärrystä sekä vaihtamalla suomalaisten kengät paljasjalkakenkiin. Me uskomme, että pienillä asioilla voi tehdä isoja muutoksia. Me uskomme, että kivuton elämä kuuluu kaikille.

Olemme avanneet uudelle toimistollemme Tampereen ydinkeskustaan paljasjalkakenkien sovituspisteen, joka on auki kaksi kertaa viikossa. Toimistollamme sinua opastaa paljasjalkakenkien valintaan liittyvissä asioissa paljasjalkailuun perehtynyt fysioterapeuttimme. Paikan päällä voi ainoastaan sovittaa kenkiä. Tervetuloa tapaamaan meitä!

Lisäksi hyvinvointialan kumppaniemme liiketiloista löytyy sovitusmahdollisuus ainakin yhdestä paljasjalkakenkämallistamme, sekä näytekappaleita muista paljasjalkakengistämme.

Lisätietoa Tampereen sovitusmahdollisuudesta sekä kumppaneistamme löydät täältä.

Etkö löytänyt vastausta?

Katso löytyykö alta kysymystäsi paremmin vastaava aihekategoria.

Tilaaminen ja toimitus

Vaihto ja palautus

Reklamaatiot

Jalkaterveys ja tuotetietous

Yhteistyöt

Kipukauppa

Haluatko olla yhteydessä asiakaspalveluun?

Laita viestiä tuki@kipukauppa.com. Vastaamme sinulle 1-2 arkipäivän aikana.

Yhteydenottolomake:

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.