Palautus ja vaihto

Tarjoamme Suomen sisällä toimitetuille tilauksille yhden veloituksettoman koon vaihdon sekä palautuksen 90 päivän ajan. Voit siis vaihtaa kokoa maksutta, ja tämän jälkeen tarvittaessa palauttaa tuotteen ilman lisämaksua 90 päivän sisällä ostosta (koskee myös normaaleja tarjoushintaisia tuotteita).

Huomioithan, että ilmainen vaihto- ja palautusoikeus ei koske poistotuotteita (Katu ja Ajaton-mallit). Poistotuotteiden palautuksesta ja vaihdosta perimme 9,90 € suuruisen palautusmaksun.

  • Tilanteessa jossa tilauksesi toimitus on ollut ilmainen ja osapalautuksen jälkeen tilauksen ilmaisen toimituksen raja alittuu, pidätämme toimituksesta aiheutuneet kulut (7,90€) rahojen palautuksen yhteydessä.
  • Mikäli palautat poistotuotteen rahanpalautusta vastaan, pidätämme 9,90 € suuruisen palautusmaksun rahanpalautuksen yhteydessä.
  • Ulkomailta tilatuilla tuotteilla palautus on omakustanteinen, eikä tilaus sisällä mahdollisuutta koon vaihtoon.
  • Mikäli vaihdat kokoa toistamiseen tai vaihdat poistotuotteen kokoa ensimmäisen kerran, osta kaupastamme tuote "Tuotteen vaihto/Noutamattoman paketin uudelleen toimitus" ja rekisteröi uusi vaihto palautusportaaliimme käyttäen tilausnumeroa.
  • Voit rekisteröidä vaihdon, vaikka kokosi olisi kaupastamme loppuunmyyty - varaamme tuotteita aina varastoon vaihtoja varten.

Palauttaminen

1. Rekisteröi vaihto tai palautus täällä. Rekisteröidäksesi palautuksen tarvitset tilauksella käytettyä sähköpostiosoitetta sekä tilausnumeroa. 

2. Saat meiltä sähköpostiisi palautusohjeet.

3. Pakkaa palautettavat tuotteet, ja lisää palautus- ja lähetyslista paketin sisälle. Älä liimaa niitä paketin päälle.

Huomioithan, että palautus tulee luovuttaa Postin tai Matkahuollon pisteeseen kolmen vuorokauden (72 tunnin) kuluessa palautuksen rekisteröimisestä.

Palautuksen kunto

Tuotetta ei tule ottaa varsinaiseen käyttöön ennen kuin tuotteen on päättänyt pitää. Kenkien sovittaminen on sallittua ainoastaan sisätiloissa. Käytäthän puhdasta sukkaa sovittaessasi kenkiämme.

Palautuksen tulee sisältää alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Asiakas vastaa kokonaisuudessaan virheellisestä tai puutteellisesta palautuksesta koituvista kustannuksista.