Tilaaminen ja toimitus

Jos et ole saanut tilausvahvistusta sähköpostiisi tilauksen tekemisen jälkeen, on mahdollista, ettei tilauksesi tullut perille tai syöttämäsi sähköpostiosoite on virheellinen.

Kirjautumalla asiakastilille voit tarkastella voimassa olevia tilauksiasi. Mikäli uusin tilaus ei ole päivittynyt tilaushistorian alle, tarkoittaa se, että tilauksen tekeminen on syystä tai toisesta keskeytynyt.

Verkkokauppatilauksen toimitusaika on 2–4 arkipäivää Suomeen, Ahvenanmaalle sekä Viroon. Alennusmyyntien ja kampanjoiden aikana toimitusaika saattaa olla hieman pidempi. Saat meiltä sähköpostiisi seurantalinkin lähetykselle heti kun tilaus siirtyy Postille kuljetukseen.

Tilattuasi ja maksettuasi tuotteen tilaus on vahvistettu, joten tilaukselle ei ole mahdollista lisätä tuotteita eikä tilauksen loppusummaa voi enää muokata.

Valitessasi maksutavaksi laskun, lasku tulee ulkopuoliselta laskuntarjoajalta muutaman viikon kuluessa tilauksen tekemisestä ja sillä on tavallisesti 30 päivää maksuaikaa. Laskua ei siis toimiteta tilauksen yhteydessä.

Tehtyäsi tilauksen, jolla on maksutapana lasku, lasku tulee sinulle sähköpostiin tai postitse. Jos et ole saanut laskua tai olet kadottanut sen, olethan yhteydessä suoraan laskuntarjoajaan.

Tarkista, että olet syöttänyt koodin oikein kassalla. Tarkistathan, jos koodissa on ollut isoja kirjaimia tai esimerkiksi väliviiva.
Alennuskoodien voimassaoloaika voi vaihdella kampanjoista riippuen. Huomioithan, että alennuskoodeja voi käyttää 1 kappaleen/tilaus.
Alennuskoodia ei ole mahdollista rekisteröidä jälkikäteen eikä alennuskoodia voi hyödyntää kampanja-ajan ulkopuolella.

Voit huoletta tehdä ostoksia Kipukaupan verkkokaupassa, sillä tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia emmekä luovuta niitä ulkopuolisille. Yhteys Kipukaupan ja asiakkaan tietokoneen välillä suojataan käyttämällä SSL-suojausta (Secure Sockets Layer). SSL-turvakäytäntö suojaa tietoliikenteen siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL-turvakäytäntöä hyödyntävät mm. suomalaiset verkkopankit, sekä lukemattomat muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut. Lue lisää tietoturvasta tästä tietosuojaselosteesta.

Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä, ja/tai sähköpostilla, jonka olet ilmoittanut yhteystiedoissa tilauksen teon yhteydessä. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta.


Jos et ehdi noutaa tilaustasi, niin pyydämme sinua ystävällisesti olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com.

Mikäli ostotapahtuma on viimeistelty, tilaus lähtee käsittelyyn ja sitä ei voi enää muuttaa. Voit olla tässä tilanteessa yhteydessä asiakaspalveluumme tuki@kipukauppa.com

Joskus Postin lähetyksen seurannan päivittyminen kestää syystä tai toisesta. Mikäli lähetyksen seuranta ei päivity 2 vuorokauden kuluessa lähetysvahvistuksen saapumisesta, olethan yhteydessä meihin tuki@kipukauppa.com.

Etkö löytänyt vastausta?

Katso löytyykö alta kysymystäsi paremmin vastaava aihekategoria.

Tilaaminen ja toimitus

Vaihto ja palautus

Reklamaatiot

Jalkaterveys ja tuotetietous

Yhteistyöt

Kipukauppa

Haluatko olla yhteydessä asiakaspalveluun?

Laita viestiä tuki@kipukauppa.com. Vastaamme sinulle 1-2 arkipäivän aikana.

Tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Yhteydenottolomake:

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.