Palautus ja vaihto

Tuotteillamme on 90 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tarkemmat ohjeet tuotteen palauttamiseen tai vaihtamiseen löydät täältä.

Jos teet palautuksia Kipukaupalle useammasta eri tilauksesta, voit pienentää palautuksesta syntyvää hiilijalanjälkeä ja palauttaa kaikki tuotteet yhdessä pakkauksessa.

Rekisteröithän palautuksen kustakin tilauksesta erikseen, ja lisää pakettiin kunkin tilauksen palautuslomake täytettynä.

Rekisteröidessäsi palautuksen voit valita vaihtotuotteen toisen värisenä. Tuotetta tai mallia itsessään ei voi vaihtaa, mutta voit palauttaa tuotteen meille normaalisti ja tehdä uuden tilauksen toisesta tuotteesta.

Mikäli palautat tuotteen, käynnistämme tuotteen hinnan sekä toimitusmaksun palautuksen 3 viikon kuluessa siitä, kun palautus on tehty. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun palautuksesi on käsitelty ja hyvitys tehty.

Maksu palautuu 1-5 arkipäivän kuluessa sille maksutavalle, jolta se on meille maksettu. Jos tilaus oli otettu laskulla, menee hyvityksestä automaattinen tieto laskuntarjoajalle ja korjaus tehdään laskulle.

Huom. Varastomme tarkistaa, että palautunut tuote on myyntikuntoinen.

Palautuksesta ei tarvitse tehdä ilmoitusta lainan myöntäneelle taholle, sillä laskusi mitätöityy automaattisesti, kun tuote on palautunut varastolle ja olemme kirjanneet hyvityksen tuotteesta. Jos palautustasi ei jostain syystä ole käsitelty kolmen viikon kuluessa, otathan meihin yhteyttä ja alamme selvittää palautuksesi tilaa. Huom. Hyvitämme Postilla hävinneet palautukset Postin palautuskuittia vastaan - pidä siis palautuskuitti tallessa.

Etkö löytänyt vastausta?

Katso löytyykö alta kysymystäsi paremmin vastaava aihekategoria.

Tilaaminen ja toimitus

Vaihto ja palautus

Reklamaatiot

Jalkaterveys ja tuotetietous

Yhteistyöt

Kipukauppa

Haluatko olla yhteydessä asiakaspalveluun?

Laita viestiä tuki@kipukauppa.com. Vastaamme sinulle 1-2 arkipäivän aikana.

Tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Yhteydenottolomake:

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.