Palautus ja vaihto

Tarkemmat ohjeet palautukseen löydät osoitteesta https://kipukauppa.com/pages/palautus Sekä palautuksessa että vaihdossa, lue ensin ohjeet, ja ole tämän jälkeen yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jos teet palautuksia Kipukaupalle useammasta eri tilauksesta, voit pienentää palautuksesta syntyvää hiilijalanjälkeä ja palauttaa kaikki tuotteet yhdessä pakkauksessa.

Kengän väriä ei ole mahdollista muuttaa vaihdon yhteydessä.

Varastolle saapunut ja hyväksytty palautus hyvitetään 14 päivän kuluessa siitä, kun varasto on paketin vastaanottanut. Hyvitettyämme palautetun tuotteen osuuden, suoritus tulee näkyviin 1-4 arkipäivän kuluessa sille maksutavalle, jolta tilaus on tehty. Koko palautusprosessi tapahtuu täten arviolta 3 viikon sisällä.

Palautuksesta ei tarvitse tehdä ilmoitusta lainan myöntäneelle taholle, sillä laskusi mitätöityy automaattisesti, kun tuote on palautunut varastolle ja olemme kirjanneet hyvityksen tuotteesta. Jos palautustasi ei jostain syystä ole käsitelty kolmen viikon kuluessa, otathan meihin yhteyttä ja alamme selvittää palautuksesi tilaa. Huom. Hyvitämme Postilla hävinneet palautukset Postin palautuskuittia vastaan - pidä siis palautuskuitti tallessa.

Etkö löytänyt vastausta?

Katso löytyykö alta kysymystäsi paremmin vastaava aihekategoria.

Tilaaminen ja toimitus

Vaihto ja palautus

Reklamaatiot

Jalkaterveys ja tuotetietous

Yhteistyöt

Kipukauppa

Haluatko olla yhteydessä asiakaspalveluun?

Laita viestiä tuki@kipukauppa.com. Vastaamme sinulle 1-2 arkipäivän aikana.

Tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Yhteydenottolomake:

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.